Brad Pitt este un om schimbat.

Actorul l-a intervievat pe Anthony Hopkins pentru revista Interview despre următorul său film „The Two Popes” și conversația a fost întoarsă rapid spre viața lui Pitt.

„Sunt destul de faimos pentru că sunt un neîncrezător.” Spuse Pitt. „Nu am plâns, de vreo 20 de ani, și acum mă aflu, în această ultimă etapă, mult mai mișcat – mișcat de copiii mei, de prieteni, mișcat de știri. Doar mișcat. Cred că este un semn bun. Nu știu unde merge, dar cred că este un semn bun.”

Pitt și Hopkins, care au jucat împreună în „Legends of the Fall” și „Meet Joe Black”, au discutat și despre conștientizarea de sine și învățarea din greșeli.

„Am acordat întotdeauna o mare importanță greșelii”, a spus Pitt. „Dar următoarea mișcare, ceea ce faci după greșeală, este ceea ce definește într-adevăr o persoană. Toți vom face greșeli. Dar care este pasul următor? Asta este partea pe care o consider mult mai atrăgătoare și mai interesantă. ”

Pitt, care se află într-o luptă de divorț publică cu Angelina Jolie din 2016 , a discutat și despre decizia sa de a deveni sobru. El a spus recent pentru New York Times că a încetat să bea în urma despărțirii sale din Jolie.

„Îmi dau seama, ca un adevărat act de iertare pentru mine, pentru toate alegerile pe care le-am făcut și de care nu sunt mândru, că apreciez aceste greșeli, pentru că au dus la o anumită înțelepciune, ceea ce a dus la altceva, ” el a spus. „Nu poți avea una fără celălaltă. Eu văd totul ca pe un lucru pe care îl ridic acum în brațele mele în acest moment al vieții mele. Dar cu siguranță nu simt că pot să iau credite pentru nimic.”