Brad Pitt nu mai este la prima tinerețe, dar arată poate chiar mult mai bine decât la 30 de ani. Nu își arată deloc vârsta sa reală, iar fanele au rămas fidele șarmului său pe care l-a avut încă de tânăr. A făcut senzație pe covorul roșu la premiile Oscar, ieșind în evidență cu look-ul său demn de un star de Hollywood.

Brad Pitt a făcut furori și de această dată, iar toate privirile au fost ațintite asupra lui în momentul în care a apărut în peisaj. De această dată a ales să poarte o coafură cu care ne-a obișnuit pe vremea în care era într-o relație cu frumoasa Angelina Jolie. În imaginea de mai jos putem observa că și-a lăsat din nou părul lung și îl are prins într-o coadă.

Brad Pitt, fizic de senzație la 57 de ani

Brad Pitt este foarte atent la felul în care arată și face eforturi în a se menține mereu tânăr. Pare că îi reușește destul de bine, iar doamnele și domnișoarele rămân fără grai de fiecare dată când faimosul actor apare în peisaj. Și, pentru ca întreg look-ul să fie unul senzațional, Brad Pitt și-a schimbat și culoarea părului, așa că actorul a ales o nuanță de blond care îi întinerește figura și nici nu îi arată deloc vârsta înaintată.

Brad Pitt arată impecabil la aproape 60 de ani! Fanele sunt in extaz

Yuh-jung Youn este norocoasa care a avut ocazia să facă o fotografie cu marele actor, fiind pentru prima dată când îl vede în care și oase pe acesta. Actrița sud-coreeană apare alături de Brad Pitt, fiind fericta câștigătoare a unui trofeu Oscar pentru rolul excepțional pe care l-a avut în ”Minari”. Fericirea autentică se vede pe chipul ei, momentul fiind unul cel puțin memorabil pentru talentata actriță.

Ulterior, Brad Pitt este surprins așteptând în liniște să vină șoferul persnal pentru a-l lua de la marele eveniment. Bineînțeles, atorul nu a uitat nici de această dată să poarte masca de protecție.