Reclamă
Reclamă

Despărțirile sunt cele care lasă multe regrete în urmă și o durere adâncă în suflet, mai ales dacă e vorba despre o relație de lungă durată și sunt copii la mijloc. Nimeni nu e perfect, astfel că nici chiar vedetele de la Hollywood nu duc o viață lipsită de griji, pentru că și ele trec prin astfel de momente.

Acesta este și cazul lui Brad Pitt, în vârstă de 55 de ani, care nu se sfiește să spună că a suferit foarte mult după despărțirea de Angelina Jolie. El recunoaște că a avut nevoie de ajutor specializat, pentru a putea merge mai departe. Brad a participat la mai multe intruniri cu Alcoolicii Anonimi timp de un an, acolo fiind locul unde și-a găsit puterea de a renunța la bautură.

El a simțit o intensă usurare când a putut să facă dezvăluiri concrete ale părților negative din viața lui și a vorbit deschis cu cei care se aflau in situații similare.

Dependența de alcool, era pentru el o problemă cu care se confruntă încă de pe vremea liceului, dar acum este mandru că, a trecut o jumătate de an, de când nu a mai băut nici un strop de bautură alcoolică.

Reclamă

El consideră că atunci când ne confruntăm cu momente de tristețe, ar  trebui să fim sinceri cu noi înșine și să ne deschidem sufletul pentru a face lumina în viața proprie. Brad recunoaște că a trecut prin momente destul de grele și s-a neglijat dar acum este recunoscător că a reusit să facă aceste lucruri pe cont propriu. De fapt, el este convins că, doar acceptarea părților vulnerabile sunt cele care te fac să te cunoști cu adevărat.

Despărțirea dintre Brad și Angelina a uimit fanii din întreaga lume, pentru că cei doi păreau să se potrivească perfect și formau un cuplu foarte frumos. După ce au decis să se despartă, ei au hotărât să renunțe cel putin pentru o perioadă de timp, la proiectele de cinematografie și să își dedice tot timpul pentru creșterea celor șase copiii pe care îi au împreună, Maddox, Pax, Zahara, Shilo, Knox și Vivienne.

Brad Pitt a revenit în media și interpretează rolul lui Roy McBride, într-un nou film, Ad Astra.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro