Un botez în familia s-a terminat cumplit. Mai multe persoane au început să se bată cu topoare, bâte și furci. Doar polițiștii au reușit să-i calmeze pe scandalagii, care au reușit să se rănească în urma ciocnirii violente.

Botez încheiat cu o bătaie sângeroasă în Bihor

Petrecerea s-a terminat când invitații au fost atacați de un grup de indivizi. Se pare că ar fi fost vorba de familia unuia dintre părinți, care nu a fost invitată la botez.

Este vorba despre mai multe persoane, care au început să se certe, să înjure și chiar să arunce cu blesteme asupra copilului sărbătorit. Ceilalți membri ai familiei nu au tolerat acest comportament, așa că de la vorbe aruncate la violență a mai fost doar un pas.

Din sala de petrecere, bătaia s-a mutat în stradă, iar mai apoi în curțile oamenilor. Scandalagii au folosit topoare, pietre, furci și orice au avut la îndemână ca să se apere.

Doar forțele de ordine și polițiștii au reușit să-i despartă. Martorii au sunat speriați la 112, iar pentru intervenție a fost mobilizată o armată de oameni. A fost nevoie de mai mulți polițiști din diverse localităţi din Bihor, membri ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, dar şi jandarmi.

7 persoane, printre care o femeie și un minor, reținute

După scandal, 7 persoane au fost reținute de oamenii legii. Se pare că încă unul dintre bătăuși este căutat, după ce au reușit să scape.

Culmea, indivizii implicați în bătaie dau vina pe polițiști. Inițial, aceștia le-au reproșat agenților că nu au intervenit la timp să calmeze spiritele. La secție, cei reținuți au declarat că aceștia nu trebuiau oricum să se bage și că trebuia să îi sale să-și rezolve singuri problemele.

Este vorba despre cinci bărbați în vârstă de 59, 48, 37, 32 și 23 de ani. De asemenea, a fost reținută și o femeie de 59 de ani, dar și un tânăr de 17 ani. Toți au fost prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.