Sorin Bontea și Răzvan Fodor sunt marii castigatori ai Asia Express, sezonul 3, desi nimeni nu le dadea sanse la inceputul emisiunii. Cei doi au povestit la Xtra Night Show cum au trait pe scena momentul in care au aflat ca sunt castigatori.

Au avut emotii atat de mari, încât gongul final l-a făcut pe Răzvan Fodor să se prăbușească la pământ, de fericire! Gongul si Sorin Bontea, care a sarit pe el imediat ce Gina a anuntat ca sunt castigatori.

Celebrul Chef a dezvăluit în emisiune faptul că lupta împotriva echipei Speak și Ștefania din finala Asia Express a fost una dificilă si ca nu si-ar fi dorit sa ajunga cu ei in finala, pentru ca s-au imprietenit si au simtit toata tristetea lor.

„Nu mă așteptam să aibă un așa impact, sincer. Am zis că plec într-o aventură cu Răzvan și vedem noi ce iese și ce s-o întâmpla. Că vom sta cât putem și cât ne-o duce corpul și pe noi. Dar uite că am ajuns în finală, am reușit să câștigăm și cel mai rău îmi pare că am ajuns în finală cu Speak și Ștefania. A fost cel mai greu momentul în care am văzut-o pe Ștefania, când eram pe scenă. A fost un moment care a făcut cât o mie de cuvinte”, a dezvăluit Sorin Bontea.

Sorin Bontea a mai dezvăluit că Speak si Stefania au ajuns la 20 de minute distanta, dupa ce el si Razvan fusesera incoronati castigatori. Totuși, un moment cu adevărat emoționant a fost atunci când Speak și Ștefania au privit învingătorii pe scena Asia Express, iar bruneta a inceput sa planga instant.

Totuși, Ștefania și Speak au declarat că și ei se simt învingători, pentru faptul că au parcurs tot Drumul Comorilor, chiar daca au ratat victoria pe care bruneta si-a dorit-o atat de mult.