În timp ce mulți îl cunosc pe Bon Jovi pentru cariera sa muzicală, sunt foarte puțini cei care au auzit despre lucrurile bune pe care acesta le face pentru a face din lumea aceasta un loc mai bun.

În anul 2006, el și-a creat propria fundație, iar de atunci acțiunile lui s-au îndreptat către cei săraci și fără casă. Una dintre cele mai mari realizări ale fundației a fost deschiderea a două restaurante numite Bucătăria de Suflet a lui JBJ, un restaurant comunitar unde cei în nevoie pot servi o masă fără să fie nevoiți să plătească.

Primul restaurant a fost deschis în anul 2011, în New Jersey. Al doilea a fost inaugurat 5 ani mai târziu, în 2016, iar locația lui este în apropiere de Toms River.

Ambele restaurante își propun să combată foamea și sărăcia într-un mod în care oamenii pot să fie ajutați fără să se simtă judecați pentru situația în care se află. De asemenea, aceste localuri servesc mâncare și pentru clienții care sunt dispuși să plătească pentru mâncare.

Cel mai interesant lucru este faptul că în meniu nu există prețuri pentru preparate, dar cei care își permit pot dona 20$ sau mai mult. Nu sunt excluși nici oamenii nevoiași, care se pot oferi oricând să dea o mână de ajutor ca voluntari în restaurant.

Până acum, au fost servite peste 105,893 de persoane, iar statisticile arată că 54% dintre mese au fost plătite, în timp ce doar 46% au fost câștigate prin voluntariat.