Rachetele rusești au distrus o unitate militară la Cairaclia. Exploziile au avut loc la mai puțin de 20 de kilomteri de România.

Bombardament la 15 kilometri de România. Rachetele rusești au doborât o bază militară de lângă Ismail, în Cairaclia.

Pe data de 1 martie, trupele rusești au lansat mai multe rachete asupra bazei militare din Caraclia, regiunea Odessa. Bombardamentul a fost anunțat de către Andrey Abramchenko, primarul orașului Isamil. Anunțul a fost făcut și de către șeful Consiliului Public din cadrul Administrației Regionale de Stat Odesa, Serghei Bratchuk. Armata rusească se pare că a bombardat un radar militar care se afla în incinta unității militare. În momentul de față nu știe dacă au fost înregistrate victime. Totodată, nici pagubele materiale care au fost provocate de pe urma exploziei nu sunt cunoscute. Primarul orașului a făcut un apel către civili care le cere să rămână la adăpost, în locuințe.

„Dragi cetățeni din Ismail! A a avut loc un atac cu rachete asupra unei unității militare din satul Loshchynivka. În legătură cu o lovitură cu rachete asupra unei unități militare din Loshchynivka, vă rog să rămâneți acasă dacă este posibil, până când situația operațională este complet clarificată.”, a spus Abramchenko.

social media

Un convoi militar rusesc se îndreaptă spre Kiev

Pe data de 24 februarie 2022 a început calvarul în Ucraina. Trupele armatei rusești încearcă să cucerească două dintre cele mai importante orașe ale Ucrainei, Kiev și Harkov.

Până în momentul de față, soldații ucraineni au reușit să facă față mai multor atacuri rusești. Totuși, pe data de 1 martie, în timpul tratatului de pace dintre Ucraina și Rusia, Vladimir Putin a cerut intensificarea masivă a atacurilor. Mai multe orașe din Ucraina au suferit multiple explozii de pe urma soldaților ruși. s-au înregistrat pagube materiale imense, cât și victime în rândul civililor, dar și al militarilor.

În urmă cu câteva ore, satelitul militar al companiei Maxer a depistat un convoi rusesc. Acesta avea circa 64 de kilometri și avea ca destinație Kiev, oraș pe care Vladimir Putin vrea să îl stăpânească. Coloana deține artilerie și vehicule de sprijin logistic, vehicule blindate, artilerie, dar și tancuri.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.