O nouă demisie a zguduit scena politică din România. Liderul USR Olt a fost nevoit să îşi dea demisia din Olt din cauza faptului că devenise un actual penal în funcţii publice. Anton Silviu Cristian s-a ales cu dosar penal din cauza faptului că s-a urcat la volan fără să deţină permis de conducere, actul său fiind suspendat de poliţie în urma altor nereguli depistate de oamenii legii.
Imediat ce s-a aflat, liderul USR Olt a anunţat pe pagina sa de socializare că va demisiona.

„Astăzi (joi n.a.) este o zi tristă pentru mine pentru că trebuie să îmi anunţ demisia din USR! Din păcate am luat o decizie greşită pe care mi-o asum în totalitate: deşi aveam permisul suspendat pe 30 zile (peste 4 zile urma să îl recuperez) şi nemaiavând răbdare am condus totuşi maşina personală pentru a-mi lua fetiţele de la şcoală. Am fost oprit de un echipaj al poliţiei rutiere şi mi s-a întocmit un dosar pentru conducere fără permis”, a transmis, pe Facebook,preşedintele USR Olt.

Şi IPJ Olt a confirmat situaţia

„Astăzi, 30 ianuarie 2020, în timp ce supravegheau și controlau traficul rutier, polițiștii Biroului Rutier Slatina au depistat un bărbat, de 36 de ani, din localitate, care a condus un autoturism având dreptul de a conduce suspendat. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Distribuie