S-a aflat planul lui Klaus Iohannis! Toți românii se vor înfuria la maxim. 

Un analist politic a dezvăluit planul președintelui României, Klaus Iohannis. Se pare că există un scenariu, la Palatul Cotroceni, în ceea ce privește alegerile parlamentare și prezidențiale. Românii vor fi foc și pară! 

Mai clar, atât PNL cât și PSD poartă discuții de a avea un candidat unic la alegerile prezidențiale care vor avea loc în anul 2024. De asemenea, cele două partide politice vor să aibă liste comune și la alegerile parlamentare. Analistul politic Stelian Tănase a explicat la o emisiune TV de ce ar fi extrem de rău pentru țară ca puterea să fie deținută de cele două partide politice. 

„Iohannis nu le dă voie să spargă coaliția!”

„Nu se înțeleg, nici nu au voie de la Iohannis să spargă coaliția, că Klaus Iohannis i-a obligat s-o facă, i-a împins de la spate, i-a nășit și i-a patronat. N-au soluții, sunt în conflict, au soluții diferite, să spunem așa, nu reușesc să cadă de acord și ies la presă cu diverse soluții, foarte multe promisiuni și mereu ele se tot amână cu șase luni”, a declarat politologul la B1 TV. 

Politologul spune că orice fac în acest moment politicienii, o fac cu gândul la alegerile care vor avea loc în anul 2024. Situația care are loc acum în România, și în lume, este una provocatoare, spune politologul. Fiecărui guvern i-ar fi fost greu să conducă o țară în astfel de momente, cum ar fi pandemie, creșterea inflației, război la graniță. 

Guvernul PNL-PSD, unul slab

Cu toate astea, Stelian Tănase nu se ferește să spună că Guvernul PNL-PSD-UDMR este unul slab. Politicienii au fost depășiți de situație, iar la un moment dat au cedat și nu s-au mai interesat de ceea ce se întâmplă.  

„La câte probleme care s-au pus, s-au plictisit și au spus ”dă-le dracu!” și lasă lucrurile de la sine”, a mai spus politologul.

Bomba zilei despre Klaus Iohannis! Abia acum s-a aflat ce plan are președintele. Va provoca furie la nivel național
social media

Nu se știe sigur ce planuri electorale au cele două partide, însă un scenariu ar fi cel legat de candidați comuni la alegeri. Stelian Tănase spune că cele două formațiuni sunt foarte slabe și s-ar mulțumi cu o astfel de evoluție a evenimentelor. Totuși, este o idee foarte proastă ca cele două partide, de stânga și de dreapta, să candideze împreună. 

Nu există Putere și Opoziție în România

Analistul politic spune că în orice stat democratic trebuie să existe Puterea și Opoziția. Doar așa va funcționa societatea și va avea o politică sănătoasă. Însă, dacă nu există nicio Putere și nicio Opoziție, atunci lucrurile nu sunt deloc bune. Cele două formațiuni joacă ambele roluri în același timp. 

„Această situație e foarte proastă și creează o stare de spirit foarte proastă în societate și confuzie. Nu e deloc în regulă. Trebuie să se despartă: unii să fie Puterea – care o vrea ei, îi privește. că tot aia sunt – și alții Opoziția. Trebuie să se întâmple cel mai târziu în 2024. Dacă nu se întamplă asta, nici nu mă duc la vot!”, a mai declarat Stelian Tănase. 

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.