Pe 14 ianuarie, mass media a publicat recent harta secretă a reorganizării Jandarmeriei! Ministrul Vela a hotărât modificări de ultimă oră la IGJR, iar destructurarea va avea ca urare mai multe puncte de comandament, însă astăzi totul s-a dat peste cap.

La ora 16.00 va avea loc o nouă conferinţă de presă, iar majoritatea surselor din politică sunt de primă impresie că Ministrul Marcel Vela îşi va da demisia.

Reclamă

De altfel, potrivit primelor anunţuri, se pare că A CĂZUT REORGANIZAREA M.A.I.

Iată postarea principală publicată de Naţional, în care se prezintă planul secret al Ministerului de Interne.

„Dacă ”rebeliunea” este la un pas de a fi declanșată la nivelul cam tuturor structurilor din MAI după ce primele informații privind ”planul secret” al lui Vela au început să răzbată în teritoriu, în ciuda amenințărilor de la Centru, situația cea mai tulbure rămâne tot la IGJR. Jandarmeria fiind de altfel și cea mai afectată structură, în urma ”hărții regionalizării” pe care o publicăm, în ciuda măsurilor paranoice de protecție luate. Și din care reiese că noul IGJR va fi format din următoarele Inspectorate Teritoriale : I.T. București – punct comandă București, I.T. Muntenia-punct comandă Ploiești, I.T. Dobrogea –punct comandă Constanța, I.T. Moldova Sud – punct comandă Bacău, I.T. Moldova Nord – punct comandă Iași, I.T. Centru – punct comandă Brașov, I.T. Transilvania Sud – punct comandă Târgu Mureș, I.T. Transilvania Nord – punct comandă Cluj Napoca, I.T. Banat-punct comandă Timișoara și I.T. Oltenia – punct comandă Craiova”, scrie Naţional.