Încă o artistă urmează să ajungă la Altar alături de alesul inimii

Cristina Spătar a lăsat pe toata lumea mască după cea mai recentă postare din mediul online. Artista a fost cerută în căsătorie și a acceptat, însă nimeni nu știe cine este bărbatul misterios care i-a furat inima.

Cristina Spătar își reface viața la aproape 7 ani de la divorț

Cristina Spătar este pe punctul de a-și pune din nou pirostriile, la aproape 7 ani de la divorț. Vedeta a publicat în mediul online câteva imagini cu cererea în căsătorie de care a avut parte. Fanii cântăreței au rămas muți de uimire, mai ales că nu știau că în viața ei există un bărbat în prezent.

Social media

Cristina Spătar a fost cerută de soție nu oriunde, ci în Dubai, acolo unde a fost plecată foarte des în ultima perioadă. Cântăreața este în culmea fericirii după ce a răspuns afirmativ cererii.

Cu un inel superb, care a costat cel mai probabil o avere, dar și cu un buchet de trandafiri albi, vedeta a fost surprinsă chiar la restaurant.

I said yes! Am spus „da”!„, a scris vedeta alături de imaginile respective.

Cum era de așteptat, urmăritorii artistei au reacționat imediat. Aceasta a primit numeroase felicitări și complimente din partea lor.

Mireasă la 50 de ani?

Cristina Spătar a împlinit de curând 50 de ani, iar viața i-a demonstrat astfel cât de imprevizibilă poate fi. În 2016, cântăreața trecea printr-un divorț dureros de fostul soț și tatăl copiilor ei, Alin Ionescu.

Vedeta și-a luat atunci viața în mâini și a pornit singură la drum. Mai mult, dintr-o casă de peste 1 milion de euro, cântăreața s-a mutat cu chirie într-un apartament din București. Alături i-a fost un bărbat cu câțiva ani mai tânăr, Tibi Vărzaru. Cei doi au avut o relație de câțiva ani însă la un moment dat drumurile lor s-au separat.

Acum, se pare că viața i-a zâmbit din nou Cristinei. Rămâne de văzut când va îmbrăca din nou rochia de mireasă.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.