Încurcate sunt căile amorului mai ales atunci când unul sau amândoi partenerii cuplului fac parte din lumea mondenă.  Andreea Antonescu a anunțat în urmă cu doi ani că urmează divorțeze însă nici până în prezent acest lucru nu a fost concretizat. Totul din cauza contextului în care foștii parteneri se află acum. Mai exact, vedeta trăiește acum in România în timp ce Traian are domiciliul stabil în Statele Unite ale Americii. Cel care ar fi trebuit să ajungă în țară pentru ca lucrurile să fie rezolvate într-un fel sau altul este soțul Andreei.

Traian Spak nu vrea să divorțeze

Jumătatea șatenă a trupei Andre s-a întors în România definitiv în urmă cu trei ani, iar de atunci viața ei a fost presărată cu numeroase schimbări atât pe plan personal cât și profesional. Andreea Antonescu și colega ei, Andreea Bălan au reînființat trupa care le-a consacrat. În ceea ce privește latura amoroasă, deși nu era o femeie „liberă de contract”, cântăreața a fost implicată într-o relație pe care și-a asumat-o inclusiv public. În urmă cu doi ani, vedeta  preciza că are de gând că divorțeze de tatăl fetiței ei, Traian Spak. Acest lucru nu a fost dus la bun sfârșit nici până în ziua de azi, actele de divorț rămânând nesemnate. Asta pentru că Traian nu a venit până acum în țară special pentru acest eveniment. Mai mult, bărbatul nici nu și-ar dori să se separe de mama copilului lui după cum chiar Andreea a precizat public.

Deși situația i-a determinat pe mulți să creadă că cei doi se vor împăca, artista susține că ea își dorește în continuare separarea. Cu toate acestea, cei doi comunică extrem de bine în ceea ce privește creșterea fiicei lor. Andreea și Traian contribuie împreună financiar în acest sens.

„O sumă lunară nu este neapărat stabilită între noi doi, dar împărțim cheltuielile în ceea ce-o privește pe Sienna în funcție de necesitățile ei,cursurile la care participă.” ,a explicat vedeta.

Mai mult, Andreea a decis să meargă alături de fiica ei în această vară în vacanță în Statele Unite, acolo unde familia lor se va reuni.