O nouă căsnicie din lumea mondenă din România se duce de râpă. Bianca Drăgușanu a divorțat astăzi la notar de Alex Bodi, însă de teama acestuia, Bianca  s-a prezentat la notar însoțită de doi bodyguarzi, asta după ce Alex Bodi ar fi bătut-o cumplit.
Pentru că nu vrea să fie astăzi implicată în discuţii, Bianca a rugat-o pe Oana Roman să o reprezinte şi să vorbească despre această problemă la emisiunea „Vorbește lumea”.

Ce a spus Oana Roman

„Aceste lucruri sunt asa sunt la el, ieșirile violente, face multă sală, ia și mulți steroizi. Este clar că acest lucru este o problemă la el, pentru că este clar că problema este cumva la el.  Cred că ea totuși nu a mai putut să reziste într-o astfel de căsnicie, a fost foarte speriată și ce și-a dorit mai mult a fost să apere integritatea fetiței.”, a spus Oana Roman la Vorbește Lumea.

Nu au nimic de împărțit

„Lui cred că i-a plăcut să trăiască alături de Bianca Drăgușanu, pentru că a devenit o persoană vizibila și cunoscută. E clar ca el a căpătat o mare vizibilitate. Mai ales ce s-a intaplat de ziua ei. Au chemat politiția, și-a agresat soacra un lucru pe care nu și-l dorește nimeni de ziua lui. Ei doi nu au nimic de împățit, nici bani, nici case, nimic.”, a continuat Oana Roman la Pro TV.

Bianca Drgăuşanu a fost găsită bătută

„Bianca a primit duminică un filmuleț cu Alex Bodi cu o fată pe care o ținea în brațe, e clar că și el își trăiește viața. Sper ca Bianca Drăgușanu să nu se răzgândească, deși azi a fost foarte hotărâtă. S-a gândit să fie un pericol pentru cea mică. Nu și-a agresat fetița, dar problema a fost ca cea mică a fost de față.”, a spus Oana Roman.