Reclamă
Reclamă

Ana Maria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au împăcat „pe ascuns”. Cei doi prefer/ acum să stea departe de scandalurile mondene și să comunice mai eficient decât după separare. Totul a fost posibil cu bunăvoința amândurora. Ana Maria Prodan a făcut dezvăluirea neașteptată legat de relația pe care o are acum cu tehnicianul.

Ana Maria Prodan și Laurențiu Reghecampf au îngropat securea războiului

Ana Maria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu mai formează un cuplu de mai bine de doi ani. Cele două persoane publice s-au despărțit cu scandal. Din cadrul acestei separări nu au lipsit denigrările, injuriile sau chiar bâtaia. În spațiul public au circulat imagini în care cei doi foști soți își împart pumni și picioare. Scandal legat de divorț le-a adus extrem de multă expunere în spațiul public. Acest fapt ar fi stat la baza conflictului constant în care impresara și tehnicianul au fost vreme de luni bune.

Instagram

Așadar după ce au făcut un pas în spate din viața publică în ceea ce privește divorțul Anamaria și Laurențiu parte se înțeleagă mai bine ca niciodată.  Vedeta a dezvăluit că acum discută cat se poate de des cu tatăl fiului ei. De altfel impresara a menționat că are o relație fabuloasă cu tehnicianul.

Reclamă

Noi vorbim orice ține de copii, avem o relație fabuloasă, nu am mai avut niciun fel de problemă. De când presa a dispărut așa din viața noastră, a fost perfect. Discutăm orice, luăm deciziile împreună, totul este frumos, mulțumesc lui Dumnezeu!„, a explicat vedeta.

Se pare însă între cei doi există acum o relație de prietenie bazată pe respect. Cu siguranță în urmă cu un an, nimeni nu și-ar fi închipuit un astfel de deznodământ între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Focoasa impresară s-a despărțit recent de Flavius, fostul ei iubit. Deși declara că acesta este bărbatul aproape perfect pentru ea, se pare că Anamaria nu și-a mai dorit să continue această poveste de amor.

Reclamă
Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro