Vedeta abia dacă a știut cum să reacționeze

Narcisa Moisa a avut parte de un moment unic și complet neașteptat. Artista de manele a fost cerută în căsătorie în timpul unui eveniment la care a fost invitată să cânte. Focoasa brunetă, luată prin surprindere, abia a putut să își stăpânească lacrimile. Yoannes, partenerul său, a plănuit totul în cele mai mici detalii, iar reacția cântăreței a fost de-a dreptul emoționantă. 

Se anunță o nuntă cu fast în industria muzicală

Yoannes și Narcisa Moisa formează un cuplu de ani buni și au doi copii împreună, însă au evitat până acum să facă pasul cel mare. De-a lungul timpului, cei doi și-au aruncat cuvinte grele unul celuilalt, dar au ales să își mai acorde o șansă. Se pare că decizia nu a fost în zadar, întrucât, iubitul vedetei a hotărât să treacă relația la un alt nivel.

Invitată să încingă atmosfera la petrecerea de nuntă a unui cuplu, Narcisa Moisa a avut parte de surpriza vieții ei. În timp ce mireasa se pregătea să arunce buchetul, iar domnișoarele să îl prindă, Ioannes s-a apropiat de iubita sa, însă fără să schițeze vreun gest.

Proaspăta miresică, respectiv cumătra artistei, s-a prefăcut că aruncă buchetul de flori, dar i l-a oferit cântăreței. Mirată, manelista nici nu a știut cum să reacționeze. Vizibil emoționată, vedeta a spus marele „da”, în lacrimi.

„Iubita mea ești Universul meu. Cu această ocazie, cu ocazia nunții cumetrilor noștri, am considerat că este momentul cel mai important să fac pasul cel mare.

Vreau să îi mulțumesc lui Dumnezeu că exiști și că avem cei mai frumoși copii. Ești viața mea și te iubesc”, i-a mărturisit Ioannes partenerei sale.

@mariusdinu66 #fy #fypシ #5pasidebine #viral #misiuneatiktok #cerereincasatorie #narcisa #yoannes #casatorie ♬ sunet original – Lumea Lăutarilor !


Alături de ei au fost cei mici, cumătrii, care tocmai ce s-au căsătorit, dar și întreaga familie. Din public deja s-au auzit oferte de cuplu care să îi cunune. Se pare că cei doi sunt iubiți enorm de cei dragi. Cererea a mers ca pe roate, întrucât fiecare membru care a știut planul, nu a dezvăluit nimic până la momentul oportun.

În urmă cu doar un an, Narcisa Moisa și Ioannes au susținut că urmează să facă nunta, însă nu au concretizat nimic. Acum, iubitul manelistei a luat inițiativă și a decis că ar fi perfect pentru a oficializa relația.

Internauții le-au transmis celor doi mesaje de susținere și felicitare pe rețelele de socializare. În același timp, le-au urat îndrăgostiților casă de piatră.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii