Divorțul dintre Cele două persoane publice este departe de a se încheia cel puțin date fiind circumstanțele actuale. Mai exact, apărătorul uneia dintre părțile implicate în această speță a fost reținut de autorități. Mai exact, avocata afaceristului Gabi Bădălău a fost acuzată că ar fi făcut trafic de influență, iar autoritățile au decis reținerea ei.

Ce se va întâmpla cu divorțul celor doi

Claudia Pătrășcanu și fostul ei partener, Gabi Bădălău fac naveta la tribunal de mai bine de doi ani pentru a se separa din punct de vedere legal. Până în prezent însă acest lucru s-a dovedit a fi imposibil. Cei doi nu au reușit să găsească o modalitate de a se înțelege în ceea ce privește custodia copiilor, astfel că procesul este unul de durată și mai ales presărat cu scandaluri și intrigi. Acum, se pare că divorțul celor doi ajunge din nou într-o fază de stagnare, totul pentru că avocata lui Gabi Bădălău a fost reținută de organele legii fiind acuzată de trafic de influență. Crina Stoianovici, pe numele ei ar fi comis o serie de ilegalități care ar putea fi aspru pedepsite. Înainte de a fi reținută, oamenii legii au efectuat percheziții la domiciliul acesteia de unde au ridicat probe pentru dosar.Avocata afaceristului este lipsită de libertate pentru următoarele 30 de zile, timp în care cercetările vor continua în ceea ce îi privește activitatea din ultimii ani.

Claudia Pătrășcanu rămâne fără copii? Aproape de bătaie, la tribunal!

Având în vedere contextul actual nu se știe când cei doi încă soți vor ajunge să semneze actele de divorț. Gabi Bădălău este momentan plecat în vacanță alături de unul dintre fii lui după ce a obținut o procură in acest sens din partea Claudiei, după numeroase încercări. Dacă lucrurile nu se vor clarifica rapid în ceea ce privește soarta avocatei lui și mai ales legate de posibilitatea acestei de a-și exercita în continuare meseria cel mai probabil milionarul va fi nevoit să se îndrepte către un alt avocat care să-i reprezinte cazul.