Reclamă
Reclamă

Declarație şoc în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. Se pare că în dosarul morţii există o persoană direct răspunzătoare. Anunțul a fost făcut de Laura Vicol. Vedeta a anunţat că va apărea în fața publicului pentru a scoate la iveală detaliile ascunse din cazul morții designerului vestimentar Răzvan Ciobanu.

Mai sunt doar câteva luni până la împlinirea unui an de la moartea lui Răzvan Ciobanu, un an de la dimineața de 29 aprilie,atunci când tragicul eveniment s-a întâmplat într-un accident de mașină, la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa.

Laura Vicol a declarat public faptul că peste câteva zile va scoate la iveală câteva detalii halucinante despre moartea designerului, ea susţinând că este cineva implicat în această poveste.

„Luni seară, voi spune absolut tot, pentru că sunt un om onest și am promis că voi face publice absolut toate datele din dosar. Există o persoană direct răspunzătoare, dar care nu poate fi sancționată penal pentru că ceea ce a făcut nu intră în sfera ilicită.

Răzvan nu trebuia să plece la mare, nu știu dacă a fost obligat sau nu, pentru că doar Dumnezeu cunoaște toate detaliile acestea, dar el trebuia să meargă la masa de prânz la o prietenă comună. Cred că a fost șantajat să se ducă la mare în contul unei datorii. A fost ca o maimuță în lesă pentru persoana respectivă, pe care îl plimba să se afișeze cu el, nu l-a interesat că Răzvan nu dormise, nu mâncase, că era obosit. Nu l-a interesat nimic”, a dezvăluit Laura Vicol pentru Antena 3.

Reclamă

 

 

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro