Liviu Dragnea, închis în prezent la Penitenciarul Rahova, nu scapă de criticile politicienilor, mai ales de cei din PSD, chiar partidul condus de acesta. Un proaspăt reîntors în politică a vorbit public despre Dragnea şi Dăncilă, iar acuzele sunt imense.

Robert Negoiţă, primarul sectorului 3 Bucureşti a lansat un atac de ultimă oră asupra lui Dragnea, vorbind despre faptul că fostul şef PSD este „malefic”, iar cu Dăncilă, România se făcea de râs.

„Domnul Dragnea e un individ malefic pentru România, e foarte bine că s-a scăpat de Liviu Dragnea.

Când Dăncilă a făcut această declarație (că era obligată de Dragnea să aibă anumite reacții) eram în direct. Am zis din start că e una din declarațiile dânseia care o descalifică direct. Dacă nu aș fi știut nimic despre ea decât faptul că a recunoscut că e marionetă… un lider nu poate fi marionetă niciodată. Dar nu e cazul. De asta am cerut ca partidul să ceară scuze că a pus un astfel de premier.

Am avut foarte puține ocazii în care am fost jenat de situația în care am fost ca român. Unele dintre aceste sunt din cauza doamnei Dăncilă”, a declarat Negoiţă, pentru

Robert Negoiță nu este singurul membru PSD care l-a atacat pe Liviu Dragnea. Şi Gabriela Firea s-a întors împotriva lui!

„Îmi pare rău pentru ce i s-a întâmplat, multă sănătate, putere să treacă peste acest moment greu din viața domniei sale. La nivel personal, îmi pare rău de ceea ce i se întâmplă. La nivel profesional, suferim și acum în urma deciziilor politice drastice pe care le-a luat. Să fie sănătos și puternic”, a spus Gabriela Firea, la Parlament.

 

Distribuie