Bogdan Vlădău a înșelat-o pe Gina Chirilă în urmă cu mai mulți ani.

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul românesc. În ciuda aparențelor, unul dintre parteneri a călcat strâmb și au existat câteva probleme.

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău formează un cuplu de un deceniu și se iubesc la fel de mult ca la început.  În urmă cu doi ani au devenit părinții unei fetițe frumoase cu care se mândresc amândoi. Aceștia au început relația cu pași timizi după câteva mesaje pe o rețea de socializare, dar nu a fost totul roz între ei.

Gina Chirilă a fost înșelată de Bogdan Vlădău

Frumoasa blondină a recunoscut în podcast-ul moderat de Cătălin Măruță că a fost înșelată de partenerul ei și a aflat. Gina Chirilă nu s-a putut despărți de acesta și l-a iertat, continuând relația mai departe. Ea a recunoscut că și-a pierdut încrederea în Boogdan Vlădău și fost nevoie de mult timp pentru a o recăpăta.

@lora_blogger8 #bucurestiromania🇷🇴 #chisinaumoldova #lora_blogger #viral #fy #fyp #bogdanvladau #ginachirila #catalinmaruta ♬ sunet original – Lora Blogger

Gina Chirilă: „Am trecut prin înșelat, dar am iertat. Nu vreau să spun tinerelor să mă ia drept un exemplu și să facă acest lucru. Să facă ce simt. Eu asta am simțit și am făcut, asta nu înseamnă că toată lumea trebuie să facă la fel. Întâi am aflat eu, ulterior a venit și Bogdan și am discutat despre ce s-a întâmplat. Am rezolvat-o matur într-un final.”

Bogdan Vlădău: „Eram mai mici și nu înțelegeam lucrurile ca acum. Înainte eram destul de tulbure cu mine și nu eram bine. Când nu ești bine, cauți fericirea și liniștea în exteriorul tău. Nu m-am îndrăgostit de acea persoană, a fost ceva foarte trecător. Cred că orice încercare grea întărește și sudează relația.”

Gina Chirilă: „A și rupt ceva în relația noastră, acum să fim serioși. A fost nevoie de timp pentru a-și reclădi încrederea, dar sentimentele nu s-au schimbat și asta m-a surprins.”

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.