PNL distruge economia şi atentează la bunăstarea românilor.

Liberalii au pus frână tuturor marilor proiecte de dezvoltare a ţării (autostrăzi, spitale regionale) şi pregătesc privatizarea sănătăţii. Românii vor fi nevoiţi să scoată mai mulţi bani din buzunare pentru tratamentele şi medicamentele de care au nevoie din cauză că banii de la buget vor fi direcţionaţi către privaţi şi nu către spitalele de stat.

Toate acestea în timp ce PNL împrumută miliarde de lei de la bănci, bani care nu ştim unde se duc. PNL îngroapă România în datorii fără precedent.

De exemplu, în ianuarie, guvernul Orban a împrumutat 20 de miliarde de lei de la bănci, de aproape 8 ori mai mult decât media lunară a împrumuturilor guvernării PSD.

Mai mult, din cauza împrumuturilor aberante, investitorii nu au încredere în stabilitatea economică, iar creşterea explozivă a deficitului bugetar şi majorarea euro la aproape 5 lei împovărează populaţia care plăteşte rate lună de lună.

Ne întrebăm deci:

Unde sunt banii? Ce fac cu ei?

Miliardele împrumutate de la bănci nu se regăsesc nici în investiţii, nici în susţinerea unor programe naţionale viabile, nici în creşteri de alocaţii, pensii ori salarii.

PNL trebuie să plece de la guvernare până nu va fi prea târziu pentru România!

Moţiunea depusă de Partidul Social Democrat trebuie să primească votul parlamentarilor şi astfel Guvernul Orban să plece din Palatul Victoria cât mai repede cu putinţă. Liberalii au pus frână tuturor proiectelor de dezvoltare a ţării şi au îndatorat România pentru trei generaţii. În plus, PNL încălcă flagrant valorile europene şi Constituţia ţării prin angajarea răspunderii pentru modificarea legislaţiei electorale cu doar 4 luni înainte de data alegerilor. Derapajele antieuropene şi anticonstituţionale ale guvernării liberale trebuie sancţionate de Parlamentul României prin vot, dar şi prin decizia Curţii Constituţionale.