Bogdan Mocanu este unul dintre cei mai râvniți bărbați din lumea mondenă, dar doamnele și domnișoarele care visau la el ar trebui să își ia gândul, pentru că este deja luat. De ceva vreme, artistul este îndrăgostit la nebunie de o femeie misterioasă, pe care a cunoscut-o pe rețelele sociale și pe care preferă să o țină ascunsă de ochii lumii, pentru a se putea bucura în liniște de relația lor, fără să fie mereu luați la întrebări.

Fostul concurent din cadrul emisiunii ”Puterea Dragostei” atrage atenția oriunde merge și, spre tristețea tuturor domnișoarelor care suspinau după el, Bogdan Mocanu pare că este implicat într-o relație care devine mai serioasă pe zi ce trece. Mai mult decât atât, nu cu mult timp în urmă, acesta a mărturisit chiar că își dorește să devină tată de băiat în viitorul apropiat.

Bogdan Mocanu s-a făcut blond

Deși unii au insistat să afle cine este femeia care i-a furat inima prietenului lui Jador, acesta a refuzat să le dea explicații și a postat imagini în care fața brunetei era acoperită. Se simte mult mai bine așa și crede că este mai OK pentru toată lumea să nu se știe identitatea femei. În plus, are planuri serioase de viitor și crede cu tărie că ea va fi mama copiilor săi, când va veni vremea.

De la o vreme, în viața fostului concurent de la Puterea Dragostei au avut loc multe schimbări, iar recent a simțit că mai are nevoie de una și nu este o schimbare oarecare. Bogdan Mocanu și-a făcut o schimbare de look și imediat ce a fost gata, a postat o imagine pe Instagram și și-a întrebat fanii dacă îi stă sau nu bine așa. Se pare că el este mândru de rezultatul final, iar acest lucru este cel mai important din punctul lui de vedere.

”Am văzut-o pe Instagram, i-am scris, am vorbit vreo lună, am băgat vrăjeală multă, apoi m-am dus la ea, mă așteptau acolo toate prietenele ei. Mi-au luat interviu și după vreo trei zile am rămas împreună”, a povestit Bogdan Mocanu, acum ceva timp.

Bogdan Mocanu, transformare radicală! Cum arată acum fostul cuncurent de la Puterea Dragostei / FOTO

”Nu sunt prost, dar nici deștept”, a scris Bogdan Mocanu pe contul lui oficial de Instagram.