Bogdan Mocanu pare să nu treacă printr-o perioadă bună pe plan sentimental. Spunem asta după ce artistul a dat de înțeles că s-a despărțit de iubită. Vestea i-a luat prin surprindere pe fani, care știau cât de îndrăgostit este acesta de femeia lângă care își dorea să își petreacă toată viața. 

Bogdan Mocanu: „Sunt indisponibil emoțional”

Se pare că fericirea nu a ținut prea mult pentru Bogdan Mocanu. În urmă cu doar o lună, tânărul mărturisea că este împlinit, mai ales de când a cunoscut-o pe actuala iubită. Ba mai mult, cei doi aveau planuri destul de serioase. În tot acest timp, Bogdan Mocanu a fost căutat în continuare de domnișoare, deși a precizat public faptul că este implicat într-o relație.

Bogdan Mocanu a dat de înțeles că relația cu iubita sa a ajuns la final. Ba mai mult, despărțirea pare că l-a afectat, acesta mărturisindu-i Biancăi Comănici faptul că în prezent nu îi stă gândul la o posibilă aventură sau relație pentru că nu trece printr-o perioadă bună pe plan emoțional. Fanii nu au ezitat să speculeze că artistul ar suferi după iubita sa.

Bogdan Mocanu și iubita și-au spus audio. Suferă sau nu fostul concurent de la „Puterea Dragostei” după aceasta
Instagram

Bianca Comănici: „Foarte multe fete frumoase, nu?”
Bogdan Mocanu: „Foarte mulți băieți frumoși.”

Bianca Comănici: „Hai, recunoaște! Ți-a fost greu să îți abții testosteronul?”

Bogdan Mocanu: „De ce să îmi fie greu? Nu știu vârsta fetelor de aici. Contează, pentru că suntem în 2022. Eu sunt Jador să mă uit după minore? O dau pe față acum. Dar nu, nu contează, pentru că sunt indisponibil emoțional. Putea fi aici oricine.”

Bianca Comănici: „Vai, din nou?”, a fost discuția dintre Bogdan Mocanu și Bianca Comănici într-un interviu acordat pentru WOWnews. 

Vestea i-a surprins pe fani, mai ales că relația părea una serioasă, iar artistul se înțelege bine și cu fiul iubitei sale. Tot atunci, Bogdan Mocanu mărturisea că atât el, cât și iubita lui își doresc copii.