Bogdan Mocanu, de ceva vreme, nu mai este un bărbat singur și iată că deja își dorește să-și întemeieze o familie. Se pare că noua sa parteneră de viață l-a făcut să își dorească să devină bărbat de casă de-a binelea și, mai mult decât atât, chiar să își asume rolul de tată.

Spre întristarea tuturor tinerelor care sunt vrăjite de farmecele lui, Bogdan Mocanu a devenit bărbat de casă, foarte responsabil. Știm cu toții că ultima relație care s-a încheiat acum ceva timp, cea cu Andra Volos, nu a fost mult prea pașnică, iar finul ei a adus cu sine multe încercări și durere în suflet pentru ambii foști parteneri.

A fost o perioadă singur, însă iată că soarele a răsărit din nou pe strada lui, iar inima a început să-i bată din ce în ce mai tare chiar în seara de Revelion, iar de atunci cei doi sunt de nedespărțit.

Bogdan Mocanu se pregătește pentru meseria de tată? Artistul este hotărât: „Aș vrea un băiat”

Bogdan Mocanu urmează să devină tată?

Controversata domnișoară rămâne sub aninimat momentan, pentru că Bogdan Mocanu încă nu este pregătit să o arate lumii, așa cum chiar el menționează la un moment dat. Cu toate acestea, el încă locuiește singur…sau nu. Artistul se bucură de prezența unei pisici care face parte din rasa Sphynx, motiv pentru care nu se simte singur nicio clipă. Între ei s-a creat o legătură puternică, iar Mocanu nu ar mai putea să renunțe la micuțul animal de companie.

„Am cunoscut o fată, nu contează cine e, mai bine să nu știe lumea. Posibil să o cunoașteți. Este o fată cu care mi-am petrecut și seara dintre ani. Sunt fericit și mă simt un pic așa îndrăgostit. Este o femeie matură, este mai mare decât mine. Nu este o copilă cum poate au fost altele din trecutul meu. O femeie care știe ce vrea de la viață.”, a spus Bogdan Mocanu.

În cadrul unui interviu, Bogdan Mocanu și-a exprimat sentimentele față de care care îi este acum parteneră de viață. Se pare că se simte un bărbat împlinit și fericit. Are alături o femeie matură și care știe ce vrea de la viață, fapt ce o face din ce în ce mai atrăgătoare pentru el.

Potrivit spuselor lui, își dorește cu ardoare ca, în scurt timp, să devină și tată. Împlinirea vârste de 25 de ani își dorește să îl prindă deja cu acest statut. Mai mult, mărturisește că își dorește foarte mult să aibă un băiat.

„Acesta este cel mai mare vis al meu, să fiu tată. Aș vrea un băiat pentru că fată dacă ar fi e mișto când e mică, îți oferă mai multă afecțiune decât un băiat, dar sunt eu bolnav psihic și cred că o să moară printr-o biserică sau ceva că nu o las eu cu băieți. M-aș ține de sală să am mușchi doar ca să-i intimidez pe gagii ei. Cred că mai am un an jumate până la deadline. Până la 25 de ani vreau să am copil neapărat pentru că atunci când o să am eu 30-40 de ani o să fie măricel.”, a spus Bogdan.