Bogdan Mocanu și Andra Voloș s-au despărțit. Relația lor a ajuns la final, spre surprinderea fanilor. Acestia au fost cei care au observat pentru prima data semnele despartirii. Nici Andra, nici Bogdan nu au mai postat imagini in care apar amandoi. Mai mul decat atat, cei doi au fost surprinsi in weekend separati. Fiecare si-a petrecut timpul cu alte persoane.

Reclamă

În timp ce Bogdan Mocanu s-a distrat cu Jador, Andra a ales compania prietenelor lor. Jador a fost primul care l-a dat de gol pe Bogdan că s-a despartit de iubita lui. Cantaretul l-a luat pe Bogdan acasa, la Bacau, unde au petrecut alaturi de familia artistului. La un moment dat, Mocanu parea sa se fi imbatat, iar Jador a pus asta pe seama suferintei. Suferinta dupa despărțirea de Andra.

„Suferi atât după Andra, încât bei încontinuu, măi băiatule?! Ți-am zis să nu mai bei atât! Doamna! Vi se pare normal ca băiatul ăsta să sufere în halul ăsta?! Andra! Andra Volos! O știți? Una cu b$%^&e mari. De-aia te-a lăsat Andra, că nu ești bun de nimic!”, a spus Jador într-un vlog în care l-a filmat pe Bogdan Mocanu.

Bogdan rupe tăcerea!

Sătul de întrebări, mai ales după ce Reea și Tina au vorbit într-un vlog despre despartire, Bogdan a vrut sa faca lumina. Tanarul a facut un vlog despre relatia lui cu Andra. Desi în titlul vlogului sugera ca va vorbi despre despărtire, lucrurile nu au stat chiar asa. Mai mult, satul de intrebarile fanilor legate de fosta lui iubita, Bogdan a rabufnit. Le-a cerut celor care il urmaresc sa nu mai aduca vorba despre Andra. Din acest lucru este clar că ruptura dintre ei este definitiva.

„NU MĂ MAI ÎNTREBAȚI DE ANDRA”, a scris Mocanu în comentarii.

Bogdan Mocanu, surprins alături de altă femeie!

Bomba vine abia acum! După despartirea de Andra, Bogdan si-a petrecut tot timpul alaturi de Jador. Aseara insa, au aparut imagini cu cei doi prietene si alte fete. Una dintre ele este Bia de la Puterea Dragostei, cea care plangea dupa Bogdan in emisiune. Tanara si-a luat o prietena si au petrecut seara cu Bogdan si Jador. Imaginile compromitatoare au fost publicate într-un vlog de Reea si Tina. Curios e faptul ca vlogeritele sunt prietene cu Mocanu, dar cu toate acestea au decis sa ii faca rau.

Mai mult ca sigur, Bia este in spatele aparitiei acestor imagini, mai ales ca si ea este prietena cu Reea si Tina. Astfel bruneta a reusit sa distruga orice sansa de impacare dintre Andra Volos si Bogdan Mocanu. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a reactionat imediat dupa aparitia imaginilor si a declarat ca nu le invinovateste pe R&T, ci a dat de inteles ca pe Bia. Andra a vazut imaginile si a decis sa puna punct definitiv relatiei dintre ea si Bogdan, printr-un story pe instagram.