Bogdan Mocanu a muncit mereu din greu pentru visurile sale. Cu toate acestea, el nu a reușit până în clipa de față să se mute în propria casă. Ei bine, Jador a vorbit la un moment dat despre prietenul lui și a afirmat că l-a sfătuit în repetate rânduri să mai stea în chirie și să pună banii deoparte pentru propria locuință. Se pare că toate vorbele manelistului nu au fost în zadar, pentru că recent a dat primele declarații despre casa în care se va muta în viitorul apropiat.

Bogdan Mocanu își ia casa visurilor sale

Fostul concurent de la Puterea Dragostei este mai fericit ca oricând și asta pentru că aproape a reușit să își ia casa mult dorită. Este foarte mulțumit de prima impresie pe care a avut-o și îi place faptul că nu are blocuri în față. Săptămâna aceasta se va întâlni cu proprietarul să semneze, iar apoi se va ocupa de compartimentarea casei și o va face după bunul său plac.

Moment, negociază cu persoana respectivă, dar este sigur de faptul că va fi nevoit să scoată din buzanar peste 100.000 de euro, având în vedere că imobilul are 140 de metri pătrați. Are, de asemenea, o terasă mare pe care și-a va face așa cum vrea. Nu o să vă vină să credeți, dar cel care l-a ajutat este chiar Dorian, cel care i-a dat toate conctactele de care avea nevoie.

”Priveliștea.. e bine că nu am blocuri în față. Cum am spus, nu este compartimentat încă. Săptămâna aceasta o să mă întâlnesc cu proprietarul să semnez. După o să încep să intru, să compartimentez, încă negociez, dar este sigur peste 100.000 de euro, are 140 de metri pătrați, e cu terasă și mi-o fac cum vreau eu, mi-o desenez cum vreau eu. Am fost la Dorian și mi-a dat toate contactele”, a declarat Bogdan Mocanu pentru Antena Stars.