În ultima vreme, Bogdan Mocanu și Andra Voloș și-au adresat tot felul de cuvinte dure pe rețelele sociale. Vedetele s-au certat ca la ușa cortului, în văzul lumii. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii Puterea Dragostei, s-au plăcut și s-au iubit pentru o scurtă perioadă de timp.

Bogdan Mocanu, mai sincer ca oricând

După toate discuțiile pe care le-au avut, artistul a dat o serie de declarații despre fosta lui parteneră de viață spunând că a fost vina lui că s-a concentrat prea tare pe vorbele ei, pe care și le-a ales astfel încât să îi atingă acolo unde știa că îl vor durea cel mai tare.

„E vina mea, pentru că m-am concentrat foarte tare pe ce am acum și cumva au fost mai multe încercări de-ale ei de a mă gâdila acolo la nervul acela legat de relația mea și la un moment dat am explodat, dar am explodat într-un moment în care ea nu făcuse nimic, adică nu a fost o reacție la ceva ce a făcut ea atunci. Se umpluse paharul și m-a prins într-un moment în care nu gândeam.”, a declarat prietenul lui Jador.

Bogdan Mocanu este de părere că a răbufnit într-un moment în care ea nu făcuse nimic, dar i se umpluse paharul și nu a main rezistat. Mai mult de atât, acesta a povestit că actuala lui iubită știe foarte bine situația, ba chiar are mai multe informații decât el.

„Iubita mea știe exact situația, cred că o știe mai bine decât mine pentru că unele detalii nu am vrut să le aflu și nu vreau să le aflu și știe că apelul acela nu a fost dintr-o frustrare. A fost pur și simplu să știu eu că ea știe niște chestii.”, a mai zis el.