Prietenia dintre Bogdan Mocanu și Jador a început în urmă cu câțiva ani, în perioada în care cei doi au fost concurenți în emisiunea „Puterea Dragostei”. Pentru o perioadă au fost de nedespărțit, însă acum au ajuns să nu își mai vorbească. Bogdan Mocanu a vorbit despre motivele disputei cu Jador.

Bogdan Mocanu și Jador au trecut de la statutul de prieteni buni, la simple cunoștințe. Cei doi au ajuns să nu își mai vorbească, iar relația lor s-a deteriorat. Cearta celor doi a început în urmă cu ceva timp, însă după câteva luni în care și-au ținut fanii în suspans, au revenit la sentimente mai bune. Însă, acum, se pare că prietenia lor s-a destrămat iar.

În cadrul unei emisiuni, Bogdan Mocanu a dezvăluit că prietenia cu Jador s-a terminat, iar de această dată lucrurile sunt definitive.

„Jador e Jador, drumurile noastre nu trebuie să se intersecteze. În momentul ăsta al vieții mele nu am nevoie de oameni ca el lângă mine, care spun că te schimbi în momentul în care ești fericit cu altcineva.”, a declarat Bogdan Mocanu, potrivit WOWbiz.ro.

Bogdan Mocanu, decizie radicală în ceea ce îl privește pe Jador. Cei doi s-au certat, din nou. „A murit pentru mine”
Social media

Care este motivul disputei dintre Bogdan Mocanu și Jador?

Bogdan Mocanu a mai declarat că motivul pentru care nu își mai dorește prietenia cu Jador este faptul că artistul s-a schimbat foarte mult. Acesta a devenit mai rece, preocupat de alte lucruri și nu a fost alături de Bogdan Mocanu atunci când a avut nevoie de el.

„Pe Jador de acum nici nu-l cunosc, Jador de acum 2 ani a murit pentru mine. Acum doar ne salutăm și atât. S-a schimbat el ca om. Mai are momente când își revine și mă sună. Important e să fie acolo la momentul potrivit și nu prea a fost. (…) Îmi doresc să nu ajungă în punctul în care să aibă nevoie de mine.”, a mai spus Bogdan Mocanu.