Bogdan Mocanu și Andra Voloș au avut parte de o poveste de iubire ca în povești, dar de la dragoste la ură a mai fost un singur pas. Acum, fostul concurent de la Puterea Dragostei are o iubită misterioasă, dar nu ezită să o facă praf pe fosta lui parteneră de viață, ori de câte ori are ocazia. Recent, ce doi și-au adresat cuvinte dure pe rețelele sociale fără nicio jenă, în văzul lumii.

Bogdan Mocanu nu s-a mai putut abține

Astfel că fanii lor au luat parte la toate discuțiile lor, în care s-au certat ca la ușa cortului. După toate acestea, prietenul lui Jador a ieșit în față cu o serie de declarații dure despre femeia pe care a iubit-o cândva. Artistul a fost enervat la culme de multe dintre gesturile pe care le-a făcut Andra Voloș, iar ultimele sale declarații i-au pus capac și nu a mai putut sa tacă sub nicio formă.

”Am ajuns la saturație, am stat prea mult în umbră și am observat apropourile pe care le-a tot bătut la mine, la relația mea, la soția mea. Și am reacționat, nu am mai putut. Nu am comentat niciodată nimic la ce apropouri a bătut ea, până când am văzut că se apropie prea mult de zona asta de relație. Tot am mai postat poze cu mine și soția mea și mi-a trimis lumea story în care ea ne imita, batjocorea story-urile pe care le făceam eu. Atâta timp cât intervine în actuala mea relație și încearcă să îmi distrugă liniștea din casa mea, o percep ca pe o inamică, oricare ar fi, devine dușmanul meu. Când am lansat piesa cu Jador se filma și comenta versurile pe care le cântam eu și tot felul de băgări în seamă proaste”, a declarat recent Bogdan Mocanu.