În ultima vreme, vedetele de la noi petrec din ce în ce mai mult timp pe TikTok. Pe această platformă, numărul de urmăritorii cresc mult mai repede decât pe alte rețele, iar oamenii stau cu sufletul la gură să vadă ce mai postează vedetele lor preferate. Bogdan Mocanu nu s-a lăsat mai prejos, are și el un cont și postează destul de des spre bucuria fanilor săi.

Bogdan Mocanu a devenit celebru odată cu participarea sa în cadrul emisiunii ”Puterea dragostei” de pe Kanal D. A avut un demers tumultos, iar relațiile sale amoroase, mai ales când a fost vorba de Roxana, fosta concurentă din aceeași emisiune, controversele au prins cote maxime. Acum Bogdan Mocanu se iubește cu o altă domnișoară brunetă, însă care este destul de discretă.

Bogdan Mocanu, deranjat de comentariile răutăcioase

Odată urcat pe TikTok, un videoclip ajunge în doar câteva minute la o mulțime de oameni care pot fi sau nu de acord cu conținutul respectiv. Având în vedere că iubește enorm sportul și că merge aproape zilnic la sală, prietenul lui Jador postează adesesea imagini cu exercițiile pe care acesta le face, în speranța că le vor fi de ajutor și celor care își doresc să arate atât de bine precum el.

După ultima filmare postată, acesta s-a lovit de comentariile răutăcioase ale fanilor și nu poate înțelege cum se mai întâmplă astfel de lucruri în 2021, când se presupune că am evoluat și că oamenii ar trebui să aibă o altă gândire. Este de părere că persoanele care dau comentarii răutăcioase nici nu ar trebui să fie băgați în seamă, dar cu toate acestea el nu le șterge, ci încearcă să afle de ce și-a format omul respectiv acea părere despre el.

„Deci…am postat pe TikTok clipul cu îndreptările de la sală, de astăzi și am găsit în comentarii ceva foarte urât. De obicei nu le șterg, prefer să întru în polemici, să văd ce are omul ăla cu mine (…) Nu pot să cred că în 2021 au din astea: diabeticule…e ca și cum l-ai opri pe unul pe stradă pe care nu îl suporți și-i spui:  blondule, brunetule.”, le-a povstit Bogdan Mocanu fanilor.

Bogdan Mocanu, criticat dur de internauți! Cum a reacționat prietenul lui Jador: "Nu pot să cred că în 2021.."

„Unii hateri nici nu mai știu să se de tine cum trebuie.”, a mai zis prietenul lui Jador.