Una caldă, alta rece pentru Jador.

Acum ceva timp, manelistul a apărut în fața fanilor și le-a dat vestea cea tristă. Și anume, aceea că i-a fost furată o sumă importantă de bani de pe card. Pus într-o asemenea situație,  artistul a sperat doar să găsească vinovatul. Fanii s-au grăbit să tragă concluzia că este vorba despre Bogdan Mocanu.

Jador este un om cu suflet mare, care a ajutat mereu persoanele care au avut nevoie de sprijinul lui. Însă, oricât de multe fapte bune ar fi făcut, acesta nu a fost scăpat de probleme. Acum ceva timp, artistul a vorbit cu fanii din online și le-a povestit cum a rămas fără o sumă foarte mare de bani de pe card. Se pare că datele acestuia au fost sparte și, așa, au fost retrași banii.

Deși bănuia de la început despre cine este răufăcătorul, manelistul nu s-a grăbit să vorbească despre asta cu subiect și predicat. Acum, însă, mai mult ca niciodată, Jador este convins că știe 100% cine i-a furat banii de pe card. Nici bine nu a vorbit despre asta pe Instagram, că fanii s-au și dus cu gândul la Bogdan Mocanu.

Bogdan Mocanu, acuzat că i-a furat banii lui Jador. Cum a reacționat prietenul manelistului
Social Media

Bogdan Mocanu a luat foc când a auzit ce acuzații i se aduc

În trecut, relația dintre Bogdan și Jador a fost una tensionată, dar acum, lucrurile sunt mult mai bune. Cei doi au revenit la sentimente de frație și se susțin necondiționat. Imediat cum manelistul a spus că hoțul este o persoană pe care a ajutat-o foarte mult în trecut, toți s-au dus cu gândul la Bogdan Mocanu.

Vestea a ajuns și la urechile lui Bogdan care a reacționat instant. Pentru a-i convinge pe toți că nu el este vinovatul, acesta a spus că hoțul lui Jador este, de fapt, o femeie. Femeia respectivă face parte din trecutul lui Jador și a fost ajutată cu multe de manelist. În plus, Bogdan a subliniat că nu i-ar face asta niciodată lui Jador.

„Nu eu i-am furat banii lui Jador. Jador s-a exprimat greșit. Nu știu de ce v-ați gândit la mine, eu nu am nicio treabă. De unde până unde eu? Este o femeie, în primul rând, care i-a luat banii.

Pe ea chiar a ajutat-o cu casa și tot ce trebuie. Este o femeie, e o ea, nu sunt eu. El era nevasta mea, dacă vreți. Nu eu i-am luat banii. Să nu mai aud vorbe.”