În urmă cu aproape două săptămâni, fostul concurent de la „Puterea dragostei” a fost atacat într-un club de fițe din Mamaia de doi indivizi. Incidentul l-a lăsat pe Bogdan cu o rană destul de gravă la braț, însă a ales să nu depună plângere la Poliție împotriva atacatorilor. 

Mocanu a decis să treacă peste întâmplare

Tânărul a preferat să ajungă la o înțelegere cu cei care l-au agresat. Astfel, a refuzat să facă plângere pe numele lor. Cu toate acestea, procesul de vindecare a rănii provocate de cei doi bărbați va fi destul de dificil pentru victimă.

„Nu pot să mă bucur la răul nimănui. Probabil, Poliția s-a autosesizat și de celelalte fapte care au fost din conflictul din seara respectivă. Știți foarte bine că eu nu am depus plângere legat de ce mi s-a întâmplat mie. Cred că i-a chemat să dea declarații cu privire la tulburarea liniștii publice și cea mai fost acolo”, a declarat artistul.

Fostul participant al emisiunii matrimoniale de la „Kanal D” a mărturisit că a fost chemat în urmă cu o săptămână la Poliție. Acesta s-a prezentat la sediu pentru dosarul cu tulburarea liniștii publice. În cele din urmă, conflictul s-a rezolvat. Mocanu a menționat că a fost o neînțelegere la mijloc, dar se bucură că nu s-a întâmplat ceva mai grav.

'Nu pot să mă bucur la răul nimănui, probabil, Poliția s-a autosesizat și de celelalte fapte care au fost din conflictul din seara respectivă. Știți foarte bine că eu nu am depus plângere legat de ce mi s-a întâmplat mie și probabil i-a chemat să dea declarații cu privire la tulburarea liniștii publice și cea mai fost acolo.
Facebook

În locuințele agresorilor s-au găsit mai multe arme albe

După ce s-au efectuat descinderi în județele Călărași, Ilfov și București, atacatori au fost reținuți. În casele acestora s-au găsit mai multe arme albe. Polițiștii au descoperit săbii, macete și cuțite, fapt ce indică utilizarea frecventă a obiectelor.

Deși Bogdan Mocanu a ajuns înjunghiat la spital și cu o plagă destul de mare, indivizii au negat că l-ar fi lovit cu o macetă în zona brațului. Totuși, au recunoscut că au avut o ceartă mai aprinsă cu el în seara respectivă.