Astăzi, Bogdan Mocanu a intrat în rolul lui Moș Nicolae și le-a făcut o bucurie copiilor și bătrânilor nevoiași. Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” s-a alăturat unei inițiative umanitare și a mers să împartă cadouri celor mai puțin norocoși.

Bogdan Mocanu a vrut să aducă zâmbete pe fețele unor oameni nevoiași, așa că nu a stat mult pe gânduri și s-a alăturat unei inițiative umanitare. Totul a pornit de pe Tik Tok, iar cu ajutorul preotului din comuna Găiești, Bogdan Mocanu și o întreagă echipă au vizitat câteva familii defavorizate și două azile de bătrâni, încărcați cu daruri. Cei mici, dar și bătrânii au primit cu bucurie cadourile, iar fericirea de pe chipul lor i-a umplut inima lui Bogdan Mocanu.

 „A fost o inițiativă pornită pe TikTok de o echipă întreagă și am visat ca eu să fiu acolo și să donez cadourile copiilor și oamenilor bătrâni. Am vorbit cu preotul din Găești și el a coordonat și a spus care sunt familiile mai defavorizate. Am fost și la două azile de bătrâni unde s-au bucurat oamenii foarte mult. Am plecat foarte împliniți”, a declarat Bogdan Mocanu, la Antena Stars.

Bogdan Mocanu a intrat în rolul lui Moș Nicolae! Cui a dus tânărul numeroase daruri. „Am visat ca eu să fiu acolo”
Instagram

Bogdan Mocanu, în rolul lui Moș Nicolae

Întreaga echipă din care a făcut parte și Bogdan Macanu a reușit să strângă numeroase cadouri. În pachetele dăruite s-au aflat o mulțime de dulciuri pentru copii, alimente și decorațiuni pentru Crăciun. Pe lângă bucuria celor ce au primit cadouri și cei care au dăruit au fost încântați de faptul că au putut să ajute.

„Le-am dus alimente. Copiii au fost încântați de dulciuri. Le-am dus un sac cu decorații de Crăciun. Fiecare a adus ce a putut. (…) Când vezi tot ce ai față de alții, simți nevoia să-i și ridici, pentru că nu e corect, nu ar trebui să fie așa mari discrepanțe între clasele sociale”, a mai spus Bogdan Mocanu.