Bogdan Mocanu are probleme grave de sănătate de pe vremea când era doar un copil. Acesta suferă de diabet, dar până în momentul de față, a reușit să țină lucrurile sub control. Îndrăgitul artist a ajuns de urgență la spital și nu s-a putut abține să nu le vorbească și fanilor săi despre situația cu care se confruntă și care i-a dat mari bătăi de cap.

Bogdan Mocanu, intenat în spital

Bogdan Mocanu nu le-a acordat problemelor sale de sănătate prea mare importanță în ultima vreme și din acest motiv a fost nevoit să meargă de urgență la spital. Prietenul lui Jador a fost internat și a făcut câteva Story-uri în care le-a vorbit urmăritorilor săi despre cum se simte. Nu are voie să mănânce tot ceea ce își dorește și i s-au făcut chiar ți niște analize de sânge.

„Trebuie să-mi stabilizez diabetul că în ultima perioadă am fost aiurea cu el, să zic așa. Nopți nedormite. O să mânănc la ore la program, nu o să am voie să mânăc ce vreau eu, doar ce-mi dau ei. Mi-au luat sânge(..) Avansează din cauză că e sistemul meu de viață prost, de asta încerc să mă restabilizez că era nevoie, era prea rău. Ar trebui să fiu mai atent, să nu mai mănânc, sa nu mai beau, să dorm mai mult.”,a spus Bogdan Mocanu la Antena Stars.

În plus, fostul concurent de la Puterea Dragostei a făcut și o mărturisire dureroasă. Se pare că acesta și-a petrecut toată copilăria prin spitale și că a văzut foarte mulți oameni bolnavi, de-a lungul timpului. Toată lumea îl cunoaște acolo, iar el încearcă de fiecare dată să îi facă să zâmbească.

„Toată copilăria mea am stat în spitale și acum că am mirosit iar și spitalul și am văzut atâtia oameni bolnavi. Pe de o parte e mișto că acum mă știu toți aici, toate babele, toți copiii, dar e mișto că îi fac să râdă, că îi fac să zâmbească.”, a mai povestit el.