A mai rămas foarte puțin până când cel de-al șaselea sezon al show-ului de dating „Insula Iubirii” va fi difuzat pe postul de televiziune Antena 1. Oamenii așteaptă cu nerăbdare să înceapă, pentru a-i cunoaște pe noii concurenți. Deși nu a fost anunțată încă o dată exact, pe pagina oficială a emisiunii a fost postat un anunț în care spune că nu va mai dura mult.

Bogdan Ionescu este unul dintre participanți. El a oferit primele informații despre cum are de gând să își joace cartea, pentru a le cuceri pe fetele din Thailanda. Bărbatul are 32 de ani și este organizator de evenimente. Potrivit primei sale declarații, Bogdan Ionescu plănuiește să își dea frâu liber sentimentelor.

Ce plan are Bogdan Ionescu, pentru a le cuceri pe fetele de la „Insula Iubirii”

„Trebuie să faci ce simți, să îți dai drumul la sentimente, să îți dai drumul la expresie. Încerc să fiu eu, acela fiind spontan și să vedem cum decurg lucrurile.”, a spus acesta.

https://www.instagram.com/reel/CakZQaIAsMF/?utm_source=ig_web_copy_link

Sezonul șase din „Insula Iubirii”, pe cale să înceapă

Deși a fost anulat de mai multe ori din cauza pandemiei, telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură difuzarea următorului sezon. Sunt zece ispite masculine. Sunt pregătite să dea tot ce-i mai bun din ei pentru a-și face cunoscute abilitățile de cucerire a concurentelor. Astfel, iubirea va fi suspusă unor teste destul de grele, iar cei care sunt împreună vor lupta, sau vor renunța la partener.

Reality show-ul prezentat de Radu Vâlcan nu s-a mai făcut încă din anul 2019, din cauza pandemiei de coronavirus.

„Sunt foarte bucuros să vă anunţ că am inceput deja filmările pentru cel mai nou sezon „Insula Iubirii”. Într-o locaţie de vis, în Coconut Island, o insulă cu totul specială, de lângă Phuket. Tot ce pot să vă spun în acest moment este că fanii acestei emisiuni vor avea parte de foarte multe surprize. Avem o mulţime de noutăţi, mult mai multe ispite şi, totodată, mult mai multe provocări.” a declarat gazda emisiunii, Radu Vâlcan.