În ultimul timp s-a tot zvonit că Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean ar fi într-o relație amoroasă.

Cei doi au negat mereu acest lucru, însă aparițiile lor împreună demonstrează de fapt contrariul. De această dată, cele două vedete s-au filmat în timp ce își declarau atașamentul, mai în glumă, mai în serios. 

Bogdan DLP a mărturisit că o îndrăgește pe celebra dansatoare

Recent a apărut un videoclip în mediul online, în care Cristina Pucean îl întreabă pe cunoscutul artist dacă îi oferă și ei energie. Manelistul nu a stat nicio secundă pe gânduri și a confirmat printr-un gest galant, sărutându-i mâna dansatoarei.

Internauții au reacționat imediat la filmulețul viralizat și au adăugat numeroase mesaje. Unii susțin că cei doi sunt împreună de câteva luni bune. În timp ce alții îi blamează pentru faptul că nu au recunoscut că sunt împreună, deși acțiunile lor spun cu totul altceva.

„Sunteți prieteni, bravo”, „Deci sunteți împreună sau nu”, „Sunt doar împreună de câteva luni, atât”, „Cea mai frumoasă pereche”, „De multe ori înseamnă iubire aceste întrebări”, „Cea mai superbă pereche” sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

@cristinapuceann♬ sunet original – CRISTINA PUCEAN

În urmă cu doar o săptămână, alte imagini făceau înconjurul internetului. Protagoniștii, nimeni alții decât Bogdan și Cristina care se sărută cu patos. Cei doi se aflau într-un club iar fotografiile au fost urcate pe rețelele de socializare.

Pe de altă parte, internauții nu au fost luați prin surprindere, întrucât lucrurile dintre ei au devenit destul de clare în ultima perioadă. Cei doi au fost acum ceva timp într-o vacanță în Grecia, de unde au postat și mai multe imagini.

Deși sunt foarte discreți și încearcă să țină totul departe de ochii curioșilor, acțiunile lor scot la iveală mai multe lucruri. Totuși, cei doi infirmă zvonurile despre o presupusă relație amoroasă. În același timp, declarațiile au lăsat loc de interpretări.