Bogdan de la Ploiești este foarte priceput în a face surpriză, iar de acest lucru s-au convins deja toți fanii lui. La un de la lansarea piesei celebre pe care o cântă alături de Theo Rose, „Nu pot fără tine”, el i-a făcut frumoasei sale colege de scenă un cadou pe sigur nu îl va uita prea curând.

Bogdan de la Ploiești a surprins-o pe Theo Rose

Multă vreme s-a zis despre cei doi că ar forma un cuplu, în ciuda faptului că ea este împreună de mai bine de patru ani cu Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin. Ambii au explicat că sunt doar foarte buni prieteni, dar nimeni nu i-a crezut, mai ales că au alimentat zvonurile așa cum au știut ei mai bine.

 

Bogdan de la Ploiești, surpriză de zile mari pentru Theo Rose! Cum a reacționat artista

Theo Rose s-a bucurat de buchetul de trandafiri cu 365 de fire și a avut o reacție neașteptată. Cei doi s-au îmbrățișat în fața camerelor de filmat, iar cântărețul i-a transmis că o iubește, fără să îi pese de ceea ce va spune lumea.

”Am făcut 365 de zile de la lansarea piesei – Nu pot fără tine – cu tine, Theo, așa că nu puteam să o las așa. 365 de trandafiri pentru cea mai scumpă fată. (…) Te iubesc, te iubesc, te iubesc!”, a spus Bogdan de la Ploiești, pe contul lui oficial de Instagram.

”Nu cred! Mamă, ce frumos! Leșin, nu pot să-l țin!”, a fost reacția lui Theo Rose.