Bogdan de la Ploiești poate că are melodii despre femei, bani și mașini scumpe, dar, în sinea lui, este o persoană foarte romantică.

Nu spunem noi asta, ci o demonstrează el din plin, cu fiecare gest pe care îl face pentru iubita lui. De data asta, manelistul s-a întrecut pe sinte și a surprins-o, din nou, pe Cristina Pucean. 

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean sunt împreună de mai bine de un an, iar relația lor a trecut prin multe episoade, unele mai bune, alte mai puțin bune. Însă, la final, tot ceea ce contează este faptul că iubirea lor a triumfat în ciuda tuturor obstacolelor.

Nu este deloc ușor să fii iubita lui Bogdan de la Ploiești, iar Cristina Pucean știe foarte bine acest lucru. Manelistul este mereu înconjurat de fanele lui și primește constant propuneri de la doamne și domnișoare. Dar, acestea ar trebui să își ia gândul de la inima lui, căci acesta are ochi doar pentru Cristina.

Bogdan și Cristina, mai îndrăgostiți ca niciodată

Bogdan de la Ploiești este îndrăgostit nebunește de frumoasa dansatoare și nu își poate imagina nici măcar o singură zi fără ea. Marele lor avantaj este faptul că profesează în același domeniu, ceea ce înseamnă că pot fi alături la fel de fel de evenimente prin Capitală și în țară.

Bogdan de la Ploiești, surpriza care a lăsat-o fără cuvinte pe Cristina Pucean. „Unul pentru fiecare”

Bogdan îi este extrem de recunoscător Cristinei și profită de orice ocazie pentru a-i arăta asta. În urmă cu trei ore, Cristina a postat un videoclip filmat aseară cu cel mai recent gest al iubitului ei.

Bogdan de la Ploiești a venit acasă cu un buchet imens de trandafir, iar numărul lor nu a fost deloc ales întâmplător. În buchet au fost 365 de fire de trandafir, câte unul pentru fiecare zi în care Cristina a fost alături de Bogdan și i-a arătat ce femeie minunată este și cât de mult îl iubește.

@cristinapuceann.haz 365# @BogdanDeLaPloiesti ♬ sunet original – BogdanDeLaPloiesti