Bogdan de la Ploiești va fi văzut, de acum încolo, singur la evenimente.

Veste neașteptată în showbizul autohton! Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri, au decis să meargă pe drumuri separate. Vestea a fost cu atât mai șocantă, cu cât cei doi păreau că se înțeleg de minune.

Bigdan de la Ploiești și Cristina Pucean au fost mereu discreți cu relația lor. La început, cei doi nu se afișau mai deloc și se jucau cu răbdarea fanilor. Deși susțineau mai peste tot că sunt doar amici, gesturile lor i-au trădat. Artistul și dansatoarea mergeau peste tot împreună, ba chiar au bifat și o vacanță exotică împreună.

Bogdan de la Ploiești nu a intrat niciodată în detalii cu privire la acest subiect. Artistul a preferat ca fanii să tragă propriile concluzii din ceea ce afișa atât el, cât și Cristina în online. Urmăritorii celor doi erau de părere că formează un cuplu potrivit, mai ales că ambii activează în același domeniu.

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean și-au spus „adio!”. Mesajul postat de artist
Social media

Bogdan de la Ploiești și Cristina păreau suflete pereche

În ultima perioadă, Cristina Pucean îl însoțea peste tot pe manelist. Fie că dansa, fie că mergea pentru a-l susține, dansatoarea era nelipsită. Ei bine, acest lucru nu se va mai întâmpla de acum încolo, pentru că artistul a făcut marele anunț. Și anume, că între el și Cristina nu mai există nimic.

Spre surprinderea fanilor, Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean și-au spus „adio!” și nu, nu este o glumă. Anunțul a fost făcut chiar de către artist pe contul de Instagram. Mesajul s-a viralizat cu viteza luminii, iar multora nu le-a venit să creadă ce citesc. Momentan, aceasta a fost singura informație oferită de Bogdan. Manelistul nu a intrat în detalii și, cel mai probabil, nici nu o va face prea curând.

La rândul ei, Cristina Pucean a păstrat liniștea, preferând că fostul ei iubit să-i țină la curent pe fani.

„Vă salut, dragii mei! Vreau să vă anunț că am încheiat colaborarea cu Cristina Pucean, așa că nu va mai fi prezentă la niciunul dintre evenimentele unde voi cânta eu.”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.