În ultima vreme, Brigada Rutieră din întreaga țara este din ce în ce mai pusă pe treabă. Se efectuează controale zilnice și se demonstrează faptul că nu se ține cont dacă este vorba de oameni de rând sau vedete, toți sunt trași pe dreapta. De asta s-a convins pe pielea lui Bogdan de la Ploiești, în urmă cu o oră.

Poliția Rutieră vrea să se asigure că este respectată legea în trafic, așa că a început să efectueze din ce în ce mai multe controale. Șoferii sunt opriți pentru a fi verificați dacă au consumat alcool sau droguri. Până acum, de aceste teste nu au scăpat nici vedetele de la noi.

După episodul în care Dorian Popa a fost prins drogat la volan, agenții de la Poliția Rutieră au luat în vizor o altă vedetă pe care a și oprit-o, de altfel, în trafic. Este vorba despre Bogdan de la Ploiești care a fost nevoit să tragă pe dreapta și să efectueze testele pentru alcool și prezență de droguri.

Bogdan de la Ploiești, oprit în trafic și testat pentru consum de droguri și alcool. „Într-o oră trebuia să fiu naș, s-a dat totul peste cap” Social media

Bogdan de la Ploiești nu a avut nimic de ascuns

Poliția Rutieră l-a testat pe Bogdan de la Ploiești cu Drug Testul și cu Etilotestul, la ambele rezultatul fiind negativ. Controalele au continuat, iar agenții l-au pus pe Bogdan să deschidă portbagajul pentru a verifica ce transportă. În plus, manelistul a fost verificat și în portofel.

 

@bogdandelaploiesti.haz BDLP CONTROL #now #viral ♬ sunet original – BogdanDeLaPloiesti

Iubitul Cristinei Pucean a filmat tot pentru ca fanii lui să vadă că este curat ca lacrima și că circula regulamentar pe străzi. Testarea lui vine la scurt timp după ce Dorian Popa a fost și el verificat, dar, din păcate, rezultatele acestuia au confirmat că a consumat droguri înainte de a se urca la volan.

Bogdan de la Ploiești nu are secrete față de fani, iar faptul că a fost oprit în trafic de agenții de la Poliția Rutieră a fost o ocazie perfectă pentru a le demonstra tuturor că este un șofer model.