Bogdan de la Ploiești mai bifează o aroganță! Ce destinație de lux a ales manelistul, pentru o nouă vacanță: „Am fugit puțin…!

Ce destinație de lux a ales manelistul, pentru o nouă vacanță

Bogdan de la Ploiești a plecat în vacanță și nu a ales o destinație oarecare, ci s-a dus în Cancun, Mexic, considerată o destinație de lux. Ieri, manelistul a postat pe contul personal de Instagram o poză din aeroport înainte să plece către Cancun.

,,Nu trebuie să judecam un om după marile lui calități, ci după felul în care se folosește de ele. P.S : Am fugit puțin..”, a fost mesajul lui Bogdan de la Ploiești pe contul personal de Instagram.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de BogdanDLP (@bogdandelaploiesti)

Nu surprinde pe nimeni că manelistul a ales o destinație de lux, având în vedere că evenimentele îi aduc sume deloc modeste. Într-un interviu acordat pentru cancan.ro, acesta spune că el știe cum să se distreze și cu bani și fără. Bogdan de la Ploiești a precizat atunci că el își dorește cel mai mult să călătorească și că acest lucru este cea mai mare bucurie a lui. Bogdan de la Ploiești mărturisea atunci că până în prezent nu a bifat cele mai mari aroganțe, însă este timp pentru toate.

„Am cântat și pe mult și pe puțin. Mă consider cel mai bogat om din lume pentru că pot să-mi permit orice vreau să mănânc. Fac orice vreau, știu să mă distrez și cu bani și fără bani. Toată lumea în jurul meu se simte bine și când stăm în lux, și când stăm pe câmp. Îmi fac mereu vacanțe. Consider că degeaba ai bani, dacă nu te bucuri de viață, dacă nu vizitezi. Nu am făcut eu cele mai mari aroganțe pentru că încă sunt mic, am 26 de ani, dar am timp”, a precizat Bogdan de la Ploiești pentru sursa menționată.