Bogdan de la Ploiești se bucură de un succes răsunător pe toate planurile. Piesele sale ajung pe primele locuri în topurile muzicale, are mulți fani și este mereu invitat la evenimente. Toată lumea știe că manelistul este mereu înconjurat de multe domnișoare peste tot pe unde merge. 

La concertele la care merge, pare să fie un adevărat star. Pe lângă faptul că toți ochii sunt ațintiți către el și toată lumea îi fredonează piesele, Bogdan are și câțiva bodyguarzi. Artistul își dorește să fie în siguranță la concertele la care participă fiindcă au existat mai multe scandaluri de-a lungul timpului. De cele mai multe ori, petrecerea se termina odată cu venirea poliției care îi liniștea pe scandalagii.

Social Media

Ce a făcut Bogdan de la Ploiești înainte de Sărbători

Bogdan de la Ploiești le-a mărturisit urmăritorilor săi că are un plan bine pus la punct, cu ocazia sărbătorilor de iarnă a făcut un gest de apreciat în prag de Sărbători. Cântărețul s-a pus pe fapte bune și a dorit să ofere persoanelor care nu au posibilități câteva pachete cu alimente. Cântărețul a postat și pe rețelele de socializare un videoclip unde vorbește despre gestul său și că îi este recunoscător lui Dumnezeu. Acest lucru caritabil vrea să îl facă în fiecare an, în luna decembrie. Bogdan de la Ploiești va împărți pungile cu alimente până în Ajunul Crăciunului.

Sunt foarte emoționat, dar și foarte fericit. Mi-am propus ca în fiecare an, în luna decembrie, să ajut copiii nevoiași și să fac cât de mult bine pot. Dumnezeu mă iubește și consider că acest video nu este o laudă, ci un exemplu. Mi-aș dori ca toți cei care au o situație bună să facă ceea ce fac eu acum. O să ducem pachetele la un spital din București și la câteva familii sărace”, a spus Bogdan de la Ploiești.