Bogdan de la Ploiești se numără printre cei mai faimoși și de succes artiști de la noi.

Tânărul a pus pe jar inimile româncelor cu șarmul și vocea sa și a ajuns să atingă culmile succesului în ultimii ani. Nu numai pentru cariera sa, ci și pentru relația cu Cristina Pucean. Se pare că unii îi iubesc, alții…nici să nu îi vadă! 

Bogdan de la Ploiești a fost atacat de o internaută pe Instagram

Recent, Bogdan de la Ploiești a publicat o fotografie împreună cu Cristina Pucean. Nu mai e un secret faptul că cei doi sunt iubiți, chiar dacă mult timp au negat asta și au vrut să se joace cu mintea publicului. Ei bine, se pare că relația lor trezește destul de mari controverse.

Cântărețul s-a pomenit cu un mesaj la fotografia respectivă, de la o internaută care și-a dorit să-i aducă aminte  că până să aibă bani și faimă, dansatoarea nu îl băga în seamă, deși dansa destul de des pe la evenimentele sale. Bogdan nu a omis să-i dea replică femeii respective și i-a răspuns în stilul său caracteristic.

„Până nu ai dat de bani și faimă nu te-a observat ca bărbat, deși era lângă tine mereu.”, a fost comentariul internautei, pe pagina de Instagram a lui Bogdan de la Ploiești.

„Păi de asta muncim, să ne facem văzuți unde trebuie!”, a replicat Bogdan de la Ploiești, pe contul său de Instagram.

Bogdan de la Ploiești, atacat dur de o internaută! Artistul nu s-a abținut și i-a întors imediat replica! FOTO
social media

Bogdan de la Ploiești nu pare afectat de gurile rele

Bogdan nu a lăsat garda jos, dar nici nu i-a dat replici acide internautei. Știm cu toții că artistul are un stil al său prin care le dă replici celor din social media. Cântărețul nu încearcă să astupe gurile răutăcioșilor, ci abordează mereu o serie de glume sau replici subtile prin care își dovedește eleganța și bunul simț.