Luna decembrie ar trebui să fie despre bunătate, liniște și pacea, iar Bogdan de la Ploiești pare că știe acest lucru. Manelistul a fost cuprins de spiritul sărbătorilor, așa că nu a stat mult pe gânduri și a sărit în ajutorul unor familii nevoiașe. Internauții au apreciat imediat gestul manelistului și i-au lăudat inițiativa.

Bogdan de la Ploiești este unul dintre cei mai de succes maneliști din țară, iar acesta s-a gândit să întoarcă norocul pe care l-a avut el și să facă un bine. Așa că artistul nu a stat mult pe gânduri și a sărit în ajutorul câtorva familii nevoiașe. Artistul a intrat în spiritul sărbătorilor de iarnă și a vrut să aducă puțin bucurie în sufletele unor copii mai puțin norocoși.

Astfel, Bogdan de la Ploiești a decis să fie Moș Nicolae pentru câțiva copii. Artistul a pregătit pungile cu cadouri și a mers personal la mai multe familii nevoiașe și a împărțit darurile.

„Sunt foarte emoționat, dar si foarte fericit. Mi-am propus ca în fiecare an, in luna decembrie, să fac cât de mult bine pot, pentru copii care nu au situație așa bună. Dumnezeu ma iubeste si eu pe el la fel de mult și consider ca acest video nu este o lauda, ba dimpotrivă un exemplu.

Mi-aș dori ca toți cei care au o situație cât de cât bună să facă din tot sufletul lor,  ceea ce fac eu acum. așa cum se vede, vom  duce pachetele la un spital din București și la cateva familii nevoiașe cu foarte mulți copii., toată luna o să fie în scop caritabil. în fiecare live, o să mă găsiți la câte o familie și o să încerc să-i ajut și eu”, a declarat Bogdan de la Ploiești, pe Instagram.

Bogdan de la Ploiești a intrat în spiritul Crăciunului! Fanii au fost impresionați de gestul manelistului. „Sunt foarte emoționat”
Instagram

Bogdan de la Ploiești a intrat în spiritul Crăciunului

Copiii au fost extrem de bucuroși de darurile primite de la Bogdan de la Ploiești, iar artistul a fost mișcat la rândul lui de fericirea de pe chipurile acestora. Manelistul nu are de gând să se oprească aici și a anunțat că toată luna decembrie o să facă diverse acte de caritate. Acesta și-a sfătuit și fanii să îi urmeze exemplu și să aducă puțină bucurie în sufletele celor mai puțin norocoși.

„Asta mi-am dorit să pot simți fericirea din sufletele lor! A fost o zi specială.”, a mai spus Bogdan de la Ploiești.