În momentele speciale din dormitor, femeile adoră să fie apreciate pentru farmecul și frumusețea lor.

Liniile grațioase ale trupului și formele apetisante pot fi puse însă și mai mult în evidență prin mici artificii la care poate recurge orice femeie pentru a fi mai cuceritoare și mai stăpână pe sine.

Unele dintre cele mai populare produse pentru femeile care vor să stârnească imaginația și să facă atmosfera din cuplu și mai incitantă sunt body stockings sau catsuits. Aceste costume intime sunt realizate pentru a oferi experiențe provocatoare, senzuale și memorabile în dormitor. Descoperă în acest articol câteva modele body stockings cu care să-ți cucerești definitiv partenerul!

Ce sunt body stockings

Body stockings sunt piese indispensabile din garderoba unei femei căreia îi place să fie cuceritoare. Acestea sunt piese de lenjerie intimă care acoperă întregul corp, de la gât și până la tălpi.

Sunt fabricate din materiale elastice: dantelă, plasă, lycra și se mulează perfect pe corp, pentru a evidenția formele și a crea un aspect sexy. Pot fi de diferite culori, dar cele mai populare sunt, de regulă, costumele negre, transparente și cu decupaje, urmate de cele roșii și albe.

Poți alege dintre diverse tipuri de body stockings: din plasă cu ochiuri mici sau mari, cu mâneci sau fără, cu decolteu îndrăzneț, cu fermoare, cu aspect de portjartiere și dresuri, cu diverse aplicații.

Body stockings îți accentuează latura sexy!

Prin body stockings, femeile își pot amplifica senzualitatea și feminitatea într-un mod care impresionează în dormitor. Aceste piese de lenjerie subliniază linia corpului și ascund doar ce este necesar, păstrând și o doză de mister.

Pentru o femeie care dorește să fie seducătoare și să-și exprime farmecul personal în momentele de tandrețe, această lenjerie intimă sexy este un element esențial al garderobei intime. Cu un body stocking poți să-ți încânți partenerul, dar și să-i stârnești imaginația într-un mod sexy și îndrăzneț.

Cum alegi lenjeria intimă pentru momentele de pasiune?

Pentru a alege un model potrivit de lenjerie intimă pentru momentele de plăcere în doi, urmează aceste recomandări:

  • Cunoaște-ți corpul – evaluează-ți corect forma și dimensiunile corpului și alege lenjeria care evidențiază trăsăturile și care ascunde unele imperfecțiuni;
  • Stilul personal – fiecare persoană are un stil și preferințe proprii în materie de îmbrăcămine și lenjerie. Alege un model de lenjerie intimă în care te simți încrezătoare, dar și confortabil;
  • Materiale de calitate – întotdeauna alege materialele de calitate, cum ar fi lycra, dantela, mătasea, bumbacul, care permit pielii să respire și care oferă libertate de mișcare;
  • Accentele sexy – la o lenjerie seducătoare sunt importante și micile detalii care pot amplifica misterul și seducția: fermoare, fundițe, decupaje, aplicații din dantelă.

Modele de body stockings pentru nopți pline de pasiune

Colecția de body stockings de la SevenSins este variată și potrivită pentru diverse preferințe și stiluri personale. Iată câteva dintre cele mai incitante și mai îndrăznețe modele:

  1. Catsuit negru din material lucios – Noir Handmade F188

Acest catsuit sexy este confecționat din poliester și material elastic și lucios care se mulează perfect pe corp și îți evidențiază tot ce ai mai frumos. Costumul este prevăzut cu un fermoar pe față și pe spate și poate fi îmbrăcat și dezbrăcat cu ușurință.

  1. Catsuit plasă cu decupaj în zona inghinală – Obsessive G331

Pentru nopțile fierbinți, optează pentru un catsuit sexy și incitant, din plasă, cu care îți vei cuceri partenerul! Acest model, cu decupaj în zona inghinală, se mulează perfect pe trup, îl subțiază vizual și îți complimentează silueta.

  1. Catsuit din tul cu broderie florală – Noir Handmade F237

Romantic, dar și foarte îndrăzneț, acest model stârnește orice bărbat. Confecționat din tul cu broderie catifelată, catsuit-ul este plăcut la atingere și se mulează perfect pe formele tale. Fermoarul din față îl face să fie ușor de îmbrăcat, dar îi conferă o notă și mai îndrăzneață.

  1. Catsuit plasă, foarte transparent – Leg Avenue 8509