Bodo de la a trecut printr-un episod negru al vieții lui. Solistul care a cucerit România cu piesele trupei Proconsul a făcut infarct. În urmă acestui moment tragic, a ajuns în mod evitabil și pe masă de operație. bodo are acum trei stenturi la inima.

Bodo, viață după infarct

Bodo vorbește acum deschis după ce a reușit să treacă cu bine peste momentul crunt. Artistul în vârstă de 52 de ani s-a simți rău în urmă cu 3 săptămâni. Acesta a început să aibă simptomele specifice unui infarct miocardic acut.  În urmă acestuia, medicii s-au văzut nevoiți să îl supună pe Bodo unei proceduri deloc plăcute. Astfel, interpretul a trecut printr-o intervenție chirurgicală în urmă căreia s-a ales cu două stenturi la inima. Situația lui Bodo poate fi interpetata că un semnal de alarmă în ceea ce privește circumstanțele în care seproduce infarctul. Artistul a mărturisit că era consins că simptomele sunt asociate unui reflux gastric și chiar a luat medicamente în acest sens.

„Am crezut că e un reflux gastric, dar n-a fost aşa. M-am tratat cu medicamente împotriva arsurilor gastrice. După două zile mă dureau braţele şi aveam o stare agitată. I-am spus soţiei că nu mă simt bine şi am mers la spital”, a rememorat Bodo.

 

A fost ginerele fostului președinte al României

Bodo de la Proconsul a fost ginerele lui Traian Băsescu. Relația lui cu Ioana Băsescu a fost comentată pe larg ani de-a rândul. În final drumurile celor doi s-au separat. Fiecare are acum o altă familie. Căsnicia artistului a coincis susține el cu momentul în care a primit cele mai multe atacuri.

„Au venit multe săgeți la mine de-a lungul timpul și mi s-a spus că trupa fără mine nu ar există, dar eu știu că nici eu nu aș există fără ei. Colegii mei sunt la fel de importanți”, a declarat Bogdan.