Bobby Păunescu și mezzosoprana Andreea Ilie s-au despărțit. Cei doi au decis să își spună adio la capătul unei relații care a durat doi ani. Dar care sunt, de fapt, motivele acestei rupturi care a luat pe toată lumea prin surprindere.

Mezzosoprana Andreea Ilie a fost cea care a anunțat că s-a despărțit de Bobby Păunescu. Artista nu a oferit prea multe detalii despre motivele care au stat la baza separării, dar a ținut să precizeze că, în prezent, are o relație foarte bună cu fostul ei partener, chiar dacă nu mai sunt împreună.

Bobby Păunescu și mezzosoprana Andreea Ilie s-au despărțit. Artista a motivat separarea

Acum, milionarul Bobby Păunescu, care este considerat de multă lume unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz-ul autohton, este din nou singur. Andreea Ilie confirmă separarea, dar spune că nu vrea dea detalii despre motivele care i-au făcut să își zică adio.

„Prefer să nu îmi discut relațiile în public, presa de senzație și așa pare a ști mai multe decât mine cu toate că multe dintre știri sunt fake news.

Eu și Bobby am rămas amici doar. Momentan, dorim lucruri diferite de la viață”, a spus Andreea Ilie, pentru revista Elle!.

Bobby Păunescu și mezzosoprana Andreea Ilie s-au despărțit. Care sunt motivele separării celebrului cuplu
Arhivă

Ce spunea Andreea Ilie despre Bobby Păunescu, acum doi ani

Acum doi ani, atunci când relația lor devenea publică, Andreea Ilie zicea că Bobby Păunescu a apărut în viața ei exact când avea mai mare nevoie de un partener. Din păcate, povestea lor de iubire s-a destrămat în timp.

„A venit în viaţa mea exact în momentul potrivit, unde maturitatea mea emoţională şi experienţa lui profesională, plus bunătatea lui sunt cele mai importante aspecte pe care le doresc în acest moment’, mărturisea Andreea Ilie la acea vreme, pentru Click!.

În trecut, Bobby Păunescu a fost 11 ani cu Monica Bârlădeanu. Totodată, omul de afaceri fost căsători cu Alice Peneacă, o tânără care a ajuns, între timp, fotomodel de talie internațională.