Andreea Tonciu de la „Survivor” s-a confruntat cu probleme de sănătate în timpul primei probe de imunitate a noului sezon al celebrei emisiuni care se poate vedea la ProTV. Vedetei i s-a făcut rău și a fost luată de ambulanță.

Se pare totuși că aceste probleme de sănătate pe care Andreea Tonciu le-a întâmpinat la „Survivor” nu sunt noi. La finalul anului trecut, bruneta le povestea fanilor săi din mediul virtual că se confruntă cu o boală despre care urmăritorii nu știau nimic până atunci.

Boala neștiută de care suferă Andreea Tonciu de la „Survivor”. Vedeta s-a confesat fanilor

În cadrul unui Instastory pe care îl postase în luna decembrie, Andreea Tonciu de la „Survivor” a mărturisit anumite probleme de sănătate au determinată să ceară ajutorul medicilor.

„Deci țin să vă anunț că am un sfârșit de an foarte, foarte urât. Începând de pe data de 23 decembrie îmi merge numai prost.

Ca orice femeie, m-am apucat și eu la prima oră să fac mâncare, să fac tot ce trebuie și mă duc acum…unde credeți că mă duc?!

După ce că sunt răcită mă mai duc și la spital acum pentru că s-ar putea să am o otită, nu aud cu o ureche. Am avut chiar atât de multe probleme în ultima perioadă că de-abia aștept să se termine acest an păcătos. Pentru mine nu a fost un an bun. De-abia aștept să trecem în următorul an”, spunea Andreea Tonciu la ProTV.

Boala neștiută de care suferă Andreea Tonciu de la „Survivor”. Medicii au luat-o cu ambulanță
Captură ProTV

Ce fel de probleme de sănătate a acuzat Andreea Tonciu la „Survivor”

În cadrul celei de-a doua ediții a noului sezon de la „Survivor”, Andreea Tonciu a acuzat probleme de sănătate. Medicii aflați îm Republica Dominicană s-au văzut nevoiți să intervină de urgență pentru a o ajuta.

„Chemați un medic!”, a strigat Otilia. Auzind spusele artistei, medicii au venit să o ajute.

„Sunteți foarte răutăcioși. Să știți că una este să fii competitiv și una e să știi să ai bun simț. Sincer îți spun, omul e bolnav”, a spus Xonia, atunci când „Războinicii” au început să ironizeze situația.

Alexandru Nedelcu de la „Războinici” a comentat: „Dacă era bolnavă, nu era aici”. Și Cătălin Zmărăndescu sare în apărarea colegei sale: „Băi, încetați, vă rog frumos”.

Boala neștiută de care suferă Andreea Tonciu de la „Survivor”. Medicii au luat-o cu ambulanță
Captură ProTV

În primă instanță, Andreea Tonciu a spus că nu mai poate să respire. Simt că mi se taie respirația. Mi s-a înfundat urechea rău de tot. Eu am zis și că e otită”.

Apoi, Andreea Tonciu a fost dusă în ambulanță. Daniel Pavel i-a pus imediat în temă pe ceilalți concurenți cu ce se întâmplă. „Andreea Tonciu a acuzat câteva probleme medicale. Se ocupă domnul doctor. Este sub îngrijire medicală”. Apoi, după câteva minute, gazda emisiunii a zis: „Nu mai poate intra în jocul de astăzi și a fost înlocuită cu Laura Giurcanu”.