Viorica de la Clejani, faimoasa artistă, a fost diagnosticată cu diabet. Această veste nu a venit doar ca o surpriză, ci a fost și un moment de cotitură în viața sa.

Viorica a realizat că pentru a fi mai sănătoasă și pentru a-și menține căsnicia, este necesară o schimbare radicală în stilul său de viață. Ea și soțul ei, Ioniță de la Clejani, s-au hotărât amândoi să slăbească și să adopte un stil de viață mai sănătos.

Decizia de a face schimbări

De când a primit diagnosticul, Viorica de la Clejani s-a hotărât să-și schimbe obiceiurile alimentare și să se concentreze mai mult asupra sănătății sale. Înainte, obișnuia să se trezească în miez de noapte pentru a se răsfăța cu diferite bunătăți, dar acum recunoaște că are zile în care uită să mănânce. Această hotărâre a fost motivată și de dorința de a-și menține căsnicia, care a început să se deterioreze în ultimul timp.

Sursa: Social Media

Eforturile pentru a slăbi

Viorica de la Clejani a dus lupta împotriva diabetului într-un mod impresionant. Ea afirmă că a reușit aproape să vindece boala și că nu mai mănâncă aproape deloc. De asemenea, ea încearcă să țină pasul cu soțul ei, Ioniță de la Clejani, care s-a angajat și el într-un program de slăbire.

Viorica a dezvăluit că Ioniță i-a spus că dacă ea continuă să fie o „balenă ucigașă” nu va mai rămâne alături de ea. Prin urmare, ea se străduiește să păstreze căsnicia lor și să slăbească în același ritm ca soțul ei.

Cei doi au reușit deja să observe rezultatele eforturilor lor, deoarece la Crăciun au evitat să se răsfețe cu mâncăruri tradiționale și au preferat un regim mai sănătos.

Ioniță de la Clejani, schimbare radicală

Ioniță de la Clejani și-a început transformarea înainte de a primi diagnosticul Vioricăi. El a vizitat un medic care l-a avertizat că o dietă bogată poate fi dăunătoare pentru organism și că acesta nu are nevoie de atât de multă mâncare.

Astfel, el a trecut la o alimentație mai controlată și a redus cantitatea de carne pe care o consumă.

Impactul kilogramelor în plus asupra vieții intime

Schimbările în stilul de viață nu s-au limitat doar la alimentație. Cuplul a recunoscut că kilogramele în plus pe care le-au acumulat au afectat și viața lor intimă.

Cu toate acestea, prin eforturile lor comune de slăbire, au reușit să revină la dragostea și energie de altă dată.

Viorica a dezvăluit că ea a decis să devină vegană pentru a-și îmbunătăți și mai mult dieta. Ea a afirmat că nu mai consumă carne și că a ales să se concentreze pe consumul de legume.

Motivația ei a fost și o conștientizare a impactului negativ al industriei de carne asupra animalelor. Ea spune că a urmărit niște reportaje pe YouTube care i-au deschis ochii și au fost un catalizator important în luarea acestei decizii.