Reclamă
Reclamă

Venirea regelui charles in romania a fost o adevărată surpriză. Țara noastră a fost prima pe lista opririlor de când acesta a devenit, în mod oficial, rege al Marii Britanii. Prezența lui nu a trecut neobservată, așa cum era și de așteptat, dar românii au mai sesizat un detaliu în ceea ce-l privește pe rege.

Regele Charles este una dintre cele mai importante persoane din ultima vreme, mai ales de când a fost încoronat. Acela a fost un moment istoric pentru Anglia, dar a fost și evenimentul în regele a atras cele mai multe priviri. Milioane de privitori l-au analizat și au ajuns la o concluzie. Și anume, aceea că Charles suferă de o boală pe care nu o poate ascunde.

Acest lucru a fost extrem de vizibil și atunci când a venit la noi în țară. Aflat în România, Regele Charles a făcut o primă oprire la Cotroceni. Acolo, acesta a fost întâmpinat cu o ceremonie fastuoasă la care au participat doar personalități de renume.

Boala de care suferă Regele Charles. Totul a ieșit la iveală în timpul vizitei în România

Reclamă

Regele Charles, vizibil afectat

Regele Marii Britanii este extrem de fascinat de România, dar și de Viscri, satul său de suflet. De fiecare dată când alege să vină în Viscri, locuitorii îl primesc cu brațele deschise și sărbătoresc acest moment. Dar, de data asta, toți au fost îngrijorați de starea de sănătate a Regelui.

Detaliul pe care l-au observat românii a fost demult discutat și în Marea Britanie. Se pare că Regele suferă de o boală care face ca degetele lui de la mâini să se umfle considerabil de mult. Dr. Gareth Nye a explicat, pe înțelesul tuturor, ce este și cum se manifestă boala monarhului britanic de 74 de ani.

„Edemul este o afecțiune în care organismul începe să rețină lichide în membre, în mod normal picioarele și gleznele, dar și în degete, ceea ce le face să se umfle.

Edemul este o afecțiune comună și afectează în cea mai mare parte persoanele cu vârsta peste 65 de ani, deoarece capacitatea de control al fluidelor este limitată.”, a spus medicul, potrivit impact.ro.

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro