„Și în ziua de azi aș da toți banii pe o mașină. Nu s-a schimbat nimic”

Atunci când vine vorba despre bolizi de lux, lui Burscu i se taie respirație. Vedeta Kanal D este un împătimit al mașinilor și recunoaște că și-ar investii toți banii în asta. Matinalul are o pasiune pentru autoturisme și este extrem de atent la cel din dotare. Și cea mai mică zgârietură îi provocă un preinfarct.

Buruscu își iubește mașina și dacă ar putea ar fi un adevărat colecționar. Acesta a mărturisit că are o pasiune pentru vehiculele pe patru roți și nu se poate abține când vine vorba de ele. Vedeta Kanal D a recunoscut că dacă ar putea și soția nu l-ar trage de mânecă și-ar investi toți banii în mașini. Iubirea pentru bolizii de lux este veche, iar Bursucu nu mai mare șanse de scăpare.

„Și în ziua de azi aș da toți banii pe o mașină. Nu s-a schimbat nimic. În ceea ce privește mașina nu s-a schimbat nimic. Aș da toți banii din lume pentru mașini. Nu știu dacă o să-mi treacă vreodată boala asta, pentru că e boală. Dar îmi place confortul, îmi plac mașinile noi, îmi plac gadget-urile din ele.

Am o mașină destul de sportivă. Nu e mașină mică, doar că e sportivă. Iubita mea nu a avut niciodată de obiectat din punctul ăsta de vedere. Plus că în mașina mea chiar există confort și pentru copii. În schimb, mașina mea are piele albă. A mea iubită mi-a spus să nu îndrăznesc să îmi iau piele albă ca după aceea să mă aducă că țip că s-au urcat copiii încălțați. Dar nu am probleme de genul ăsta, să se urce, să facă ce vor ei. Nu am nicio treabă.”, a declarat Bursucu, potrivit ego.ro.

„Boala” de care suferă Bursucu! Vedeta Kanal D are o pasiune în care își investește toți banii
Social media

„Dacă cumva s-a zgâriat fac un preinfarct”

Mai mult, Bursucu își iubește atât de mult mașina încât orice zgârietură îi pare o adevărată tragedie. Dacă mașina pățește ceva, problema trebuie să fie rezolvată imediat și devine prioritate. De asemenea, Bursucu are grijă ca mașina lui să sclipească și să nu îi lipsească nimic.

„Dacă am mașina murdară nu mă pot urca în ea. La 3 zile mașina mea trebuie spălată interior-exterior. Dacă cumva s-a zgâriat fac un preinfarct. Mă pun lângă ea, plâng 20 minute, cu toate că știu că se repară imediat. Sunt cu băiatul de la service în telefon din prima secundă. Îmi stă pe creier chiar dacă nu se vede. Poate să fie un punct jos pe bară care să nu se vadă. Sar eu știu că este acolo și o va vedea toată lumea la orice semafor, chiar și în mers. E clar că nu se vede, dar când ești bolnav nu ai ce să faci.”, a mai declarat Bursucu.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.